Spring til hovedindhold

Seneste handler i Millionærklubben…

Foto: Radio24syv

Som jeg tidligere har skrevet om her i bloggen, kan du nu følge Millionærklubbens handler direkte på Shareville. Millionærklubben er Radio24syvs podcast, hvor du alle hverdagsmorgener mellem kl. 9.05 – 10.00 kan få svar på, hvordan aktiemarkederne opfører sig, og hvorfor det forholder sig sådan.

Da man desværre ikke kan følge en af deltagerne på Shareville, Mogens Vad, har jeg lovet at løbende følge op på hans handler her i bloggen.

Og der er netop kommet en ny opdatering af Mogens Vads portefølje, og han har været pænt aktiv hidtil i august måned. Han har solgt sine aktier i Tryg og i ETF fonden Lyxor LevDAX IT. Pengene er i stedet blevet investeret i bl.a. ETF fonden Lyxor UCITS ETF EURO STOXX 50 Daily Leverage samt yderligere opkøb i Genmab og Torm, som Mogens tidligere havde investeret i.

Navn Beholdning Vægt
Zooplus AG 36 10,68%
BULL NOVO NORDISK X2 DB 590 8,10%
BULL PANDORA X2 DB 647 14,62%
BULL VESTAS X2 DB 898 16,39%
Caixabank SA 750 6,62%
Danske Bank 98 6,38%
Genmab 56 10,64%
Hexpol AB B 350 7,59%
Lyxor UCITS ETF EURO STOXX 50 Daily Leverage 132 7,43%
Torm A 500000 11,55%

En anden af deltagerne, Lau Svenssen som du kan følge på Shareville, har også været aktiv. Han har taget en hurtig gevinst i Torm og satte straks pengene i det svenske selskab SSAB AB. Og det store kursfald i GN Store Nord loggede også til køb, og han valgte at sælge sine aktier i Harboes Bryggeri B. Lars Persson har ikke handlet siden sit køb af Torm aktier den 31. juli.

Du kan følge Lau Svenssens portefølje her og Lars Perssons portefølje her.

Du kan følge Radio24syvs podcast Millionærklubben her.

Udover Millionærklubbens aktieeksperter, kan du følge over 50.000 nordiske investorer på Shareville, som alle er almindelige private kunder hos Nordnet. Du kan læse mere om Shareville her.

God fornøjelse!

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2015-08-24 17:24

Hvis formålet er at opnår store udsving i værdien af porteføljen, så er den helt rigtigt sammensat – bortset fra, at den – efter min mening – ligger den gale vej. Hvis formålet er at give private investorer et eksempel på en seriøs, langsigtet og lønsom portefølje, så mener jeg ikke, at den er rigtigt sammensat.