Spring til hovedindhold

Shareville-appen er her

Nu kan alle Shareville-brugere, som har en iPhone holde styr på sin portefølje og få opdateringer direkte i telefonen med vores nye flotte (synes vi selv) Shareville-app. (Du kan downloade den her)

Enklere at holde sig ajour

En stor fordel med appen er, at du nemt kan holde dig ajour med din portefølje, uden at behøve at logge ind hver gang. Så ser du naturligvis ikke følsom information som dine penge, bare dine værdipapirer og udviklingen i dem – præcis på samme måde som andres porteføljer vises.

En anden nyhed er, at du kan aktivere automatiske notifikationer ved forskellige begivenheder, og det betyder, at du hurtigt får at vide, når der sker noget, som interesserer dig.

Alle funktioner er med

Alt du kan gøre i Shareville på computeren, kan du også gøre i appen. For at se dine penge eller købe og sælge aktier, skal du logge ind med dit Nordnet-login eller NemID. Alt andet kan du gøre uden at du behøver logge ind – så længe du har logget ind eller registreret dig en gang i appen.

Du kan f.eks. følge aktiedebatten under aktivitet, skrive kommentarer, gå med i grupper og skabe egne grupper. Du kan naturligvis også tjekke vores toplister og udviklingen i værdipapirer og indeks.

Planer om en Android-app

Vi har valgt at bygge en app ad gangen for at kunne arbejde fokuseret og effektivt. Nu når iPhone-appen er ude, begynder Shareville-teamet at arbejde med en app til Android-telefoner. Det er svært at sige, hvor lang tid det vil tage, men vi håber, at den vil være klar inden sommeren.

Feedback og spørgsmål

Jeg har allerede fået en del feedback via sociale medier. Blandt andet har flere ønsket sig touch-id, og det er noget, som jeg ved, at vi allerede undersøger mulighederne for, men om og hvornår det kan være på plads, kan jeg endnu ikke sige noget om. Indtil da håber jeg, at brugerne af Shareville-appen vil være glade for, at det ikke er nødvendigt at logge ind for at bruge den.

Har du spørgsmål til appen, er du velkommen til at skrive dem herunder, og du kan også sende dem via appen. Du finder også spørgsmål og svar i appen under Menu.

Herfra kan du også sende konkrete forslag direkte til udviklerne (klik på Feedback).

God fornøjelse!

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-03-16 02:15

Har I lagt mærke til at nordnetbloggen.dk ikke bliver vist korrekt i mac safri browseren? Fanebladene med Seneste/Populæreste/Kommentarer virker f.eks. ikke.
Så hvor meget håb er der for en Shareville app? Oddsene er ikke gode. Shareville sitet er ufatteligt langsomt – ofte ‘fryser’ den mens der står det der ikon og pulser midt på siden – ‘indlæser data’. Planer om en Android app? Haha – hvad med at fokusere på een ting ad gangen og få det til at virke?

Gæst
Gæst
2017-10-04 19:27

Hvornår bliver det muligt at logge på med touch id?