Spring til hovedindhold

Shareville: Er du den næste aktieinfluencer?

Savner du ofte inspiration og dialog med ligesindede investorer? Hvis ja, så prøv at tjekke Shareville ud. Shareville er Nordens største sociale netværk af influencers inden for opsparing og investering.

På Shareville kan du søge på forskellige parametre som fx afkast, sharpe ratio, bedste rating og deltagelse i debatter omkring forskellige temaer og aktier.

Kan du slå Stevenhudle?

Afkast er et af de mest populære søgekriterier på Shareville, og her kan du fx se, at brugeren Stevenhudle har været super til at investere sidste år med et afkast på 941 procent. Ud over afkast på et år så kan du også søge efter afkast på en uge, en måned og meget mere.

Se aktuel portefølje for Stevenhudle pr. 29. april 2021

Mest populære grupper

Som bruger kan du også søge på forskellige grupper, hvor medlemmer kan diskutere forskellige relevante temaer.

En af de mest populære grupper i Danmark er ”Køb og behold – langsigtet investor-248”, som har 7.787 medlemmer. Top 10-listen på de værdipapirer, som medlemmer i den gruppe ligger med, er:

Aktier – Shareville Relax Denmark

Relax Denmark viser, hvordan top 10 procent på Shareville Danmark invester lige nu. Udvalget baseres på de porteføljer, der har haft det bedste risikojusteret afkast det seneste år:

Hvad har topmedlemmerne mest nettokøbt af aktier i den seneste måned? (29. april 2021)

Hvad har de mest nettosolgt i den seneste måned? (29. april 2021)

Kom med dine synspunkter omkring en specifik aktie

På alle aktieinstrumentsider hos Nordnet har Shareville sit eget punkt nederst i venstre hjørne. Her kan du se, hvad andre Shareville-brugere mener omkring aktien, og du kan selv komme med dine holdninger.

Se eksempel på Ørsted her:

Hvordan kan jeg komme i gang med at bruge Shareville og lære mere?

Shareville kan rigtig meget, men der er desværre ikke en opskrift, der måske lige præcis matcher dig. Vores bedste råd er derfor at prøve at bruge Shareville – find din egen vej til inspiration, og lær at give dine erfaringer videre til andre investorer.

Shareville event den 31. maj kl. 16.00

Tilmeld dig her, hvis du vil lære at blive den næste aktieinfluencer.

Du kan også se en kort video her.

Anm: Ovenstående er ikke en anbefaling om at købe eller sælge værdipapirer.

Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Artiklen/blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning.

Omtalen af de konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling vedrørende disse og er ikke et tilbud eller opfordring til tilbud om køb eller salg. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast, og investering kan medføre tab

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer