Spring til hovedindhold

Sig velkommen til Superfondens søskende

I dag har vi løftet sløret for endnu en nyhed: Superfondens nordiske søskendefonde er kommet til Danmark. Det er en rigtig god nyhed for dig, som selv vil tage magten over din pension. Med de nordiske superfonde kan du på en enkel måde gøre pensionsporteføljen bredere og stadig holde omkostningerne helt i bund.

Præcis som ved Nordnet Superfonden Danmark har vi fjernet alle de sædvanlige omkostninger, som du er vant til fra investeringsforeninger. Der er altså ingen kurtage, ingen forvaltningsgebyrer eller andre gebyrer. Du kan læse mere om de nordiske superfonde her

Den eneste omkostning, du får, hvis du investerer i en af de nordiske superfonde, er valutaomkostninger, da disse er noteret i henholdsvis SEK, NOK og EUR.  Valutaomkostningen er 0,25 %, som du kun betaler, når du handler (forskellen mellem købs- og salgsprisen på valutaen er 0,5 %). Når vel du har købt en af de nordiske superfonde kan du beholde den i dit pensionsdepot i årene fremover, helt uden løbende omkostninger.

Hvorfor denne gaveregn, spørger du måske dig selv? Det er egentlig ret enkelt. I stedet for at investere i dyr markedsføring ”investerer” vi i vores kunder og med vores lave omkostninger giver vi dig de bedst mulige forudsætninger for at du vil se din pensionsopsparing vokse. Det tror vi giver tilfredse kunder, som forhåbentlig vil anbefale os til venner og bekendte.

Ligesom Nordnet Superfonden Danmark er de øvrige nordiske Superfonde indeksfonde, som følger et tonegivende indeks på hver deres marked. Hvis du vil vide mere om de forskellige markeder og fonde, kan jeg anbefale dig at læse Per Hansens indlæg om fondene og de nordiske børser.

Du kan også læse mere i mit tidligere indlæg ”Ikke for godt til at være sandt”, hvor jeg svarer på en række spørgsmål i forhold til Superfonden Danmark.

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2014-09-01 11:59

Super FEDT! Det er f*nd’eme en god nyhed!

Den er delt på FaceBook!

/ISKH

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-09-01 23:06

Hej ISKH
Stort tak for at du hjælper os med at sprede nyheden om vores superfonde, det er bare super 🙂
/Max

Gæst
Gæst
2014-09-01 20:30

Hvordan bliver fondene beskattet i dk ?…. Som aktier eller EFT eller ???

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-09-01 22:58

Hej Tomas
Da superfondene kun kan handles for pensionsmidler beskattes afkastet med 15,3% (pal-skatten).
Mvh
Max

Gæst
Gæst
2014-09-09 18:16

Kunne det tænkes at I vil udvide udvalget af disse fonde?

Jeg tænker på det amerikanske marked, emerging markets mm.

Det ville være superrart, så man kunne undgå dyre investeringsforeninger.