Skal du gå efter guldet?

Billede fra pixabay.com

Guld har været gyldent – i hvert fald hvis man tager de langsigtede investeringsbriller på. Guld er én af de meget få råvarer (hvis ikke den eneste), som langsigtet har kunne beskytte investorerne mod inflation. Måske er det årsagen til, at guld har en særlig status og tiltrækker så meget opmærksomhed hos investorerne. Plus naturligvis det mytiske, der er over et aktiv, som glimter.

Er guld en god investering fremadrettet? Hvad afgør guldets fremtid, og adskiller guldet sig investeringsmæssigt reelt fra det at investere i andre råvarer? Det, og andet, giver vi et bud på i episode 11 af For pengenes skyld.

Episode 10 handlede om børsnoteringer, og som opfølgning på emnet, nævner vi i episode 11 den aktuelle børsnotering af biotekselskabet Nuevolution. Har du besluttet dig for at købe aktier i Nuevolution i tegningsperioden, så kan du gøre det på nordnet.dk.

Abonner på For pengenes skyld på iTunes, og giv din vurdering af podcasten

Du får automatisk besked om nye episoder, når du abonnerer på For pengenes skyld på iTunes. Sådan gør du, hvis du vil abonnere via din iPhone:

Download Apples podcast-app, hvis den ikke allerede er installeret på din iPhone. Klik så på ikonet Podcast.

Søg derefter på For pengenes skyld, og klik på billedet af Jacob og mig. Klik så på knappen ABONNER. Giv os samtidig din vurdering af podcasten i iTunes ved at klikke på knappen Anmeldelser.

Podcastfraiphone


Abonner på For pengenes skyld på SoundCloud

Vil du lytte til podcasten på din computer, så kan du abonnere på For Pengenes skyld på SoundCloud ved at klikke på den orange knap Follow.

Go’ lytning!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2015-11-26 18:03

Rigtig god podcast. Lad os få afmystificeret investeringsdogmerne.

Gæst
Gæst
2015-11-30 17:22

Skønt med en podcast om investering. Bliv endelig ved med det.

Og guld skal da heller ikke være en del af min portefølje!