Spring til hovedindhold

Slip for pensionsgebyrerne i 2014

Der har i en længere periode været fokus på de alt for høje omkostninger på pensionsordninger, og overskrifter som ”Millioner i glemte klatpensioner forsvinder”  fylder i aviser og nyhedsudsendelser.

Det betyder, at flere og flere danskere får øjnene op for, hvor vigtigt det er at passe på sine pensionskroner, så de ikke bliver ædt af gebyrer.  Og det mærker vi tydeligt hos Nordnet, alene i 2013 har mere end 3000 danskere flyttet deres pensionsopsparinger over til os. På den måde slipper de for at betale depot- og administrationsgebyrer, og det kan betyde en forskel på flere hundrede tusinde kroner, når opsparingen skal udbetales.

Jeg synes, det er imponerende, at så mange har truffet beslutningen om at flytte pensionen og faktisk også har fået det gjort. For det kan godt virke som et lidt uoverskueligt projekt, som er let at udskyde.  Det var også derfor, vi lancerede vores Flytteservice, hvor man bliver ringet op af en Nordnet-medarbejder, som hjælper med alt det praktiske som f.eks. udfyldelse af blanketter og oprettelse af depoter.

Vil du nå at slippe for de faste årlige gebyrer i 2014? Så er det nu du skal få dine pensionsordninger overført. Kontakt mine kolleger på Flytteservice, så hjælper de dig i mål.

Kontakt Flytteservice

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2013-10-31 17:16

Fint…