Spring til hovedindhold

Snart kan du investere kurtagefrit i Spotify

Spotify er verdens største musikstreamingtjeneste og et varemærke, som vores svenske naboer kan være meget stolte af. Tjenesten har 159 millioner brugere verden over, heraf er der 71 millioner betalende kunder. Selskabet blev grundlagt i 2006 af Daniel Ek og Martin Lorentzon og lancerede tjenesten i 2008. Udover grundlæggerne ejes Spotify blandt andet af nogle af verdens største pladeselskaber, herunder Universal og Warner. Det har floreret i medierne længe, og nu er det snart tid til, at Spotify noteres på børsen. Det betyder, at private investorer nu også får mulighed for at købe aktier i selskabet.

Noteringen sker på den amerikanske børs NYSE, og aktien bliver handlet i USD. Aktieprisen fastsættes ud fra udbud og efterspørgsel på markedet, men lige nu tales der om, at værdiansættelsen af selskabet – baseret på den uofficielle handel – ligger et sted i nærheden af 190 milliarder svenske kroner.

Kurtagefrie køb i Spotify

Hos Nordnet vil vi fejre årets største tech-notering af et skandinavisk selskab, og derfor har du mulighed for at købe aktier i selskabet kurtagefrit. I fem dage tilbyder vi kurtagefrie køb i Spotify. Kampagnen starter den dag, hvor Spotify-aktien handles for første gang, og varer i fem dage. Den nøjagtige dag er endnu ikke fastsat, men forventes at finde sted inden for et par uger. Vi kommer selvfølgelig med mere information, så snart vi ved mere. Har du ikke allerede et depot, så kan du åbne et her, hvis du vil have mulighed for at købe Spotify kurtagefrit.

Tilbuddet gælder for købsordrer på Spotify-aktien på New York Stock Exchange i alt fem handelsdage efter, at Spotify er noteret. Bemærk, at handel i udlandet medfører omkostninger til valutalveksling i form af valutaspread. Omkostningen for automatisk veksling er 0.25% af transaktionsbeløbet, og omkostningen for manuel veksling er 0,075 % af transaktionsbeløbet. Læs mere om veksling her.

Tilbuddet gælder ikke for partnerdepoter og ved telefonhandel. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Historisk udvikling er ingen garanti for fremtidig udvikling. Tilbuddet er ikke et investeringsforslag, og det bør ikke tolkes sådan.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer