Spring til hovedindhold

Spotlight Stock Market ringer med klokken

Spotlight Stock Market lancerede i dag kl. 9.00 sin danske liste – en liste, der skal hjælpe danske vækstselskaber med at rejse kapital blandt danske investorer.

Hør Christina Ploom, COO hos Spotlight Stock Market, fortælle om tanken bag Spotlight og det økosystem, som hun og resten af Spotlight arbejder målrettet for at bygge for vækstselskaber i Danmark og Sverige.

I Sverige er der en stærk aktiekultur, som Spotlight også ønsker at bringe med videre til Danmark og de danske investorer. Spotlight har allerede 10 danske selskaber listet på den nye, danske markedsplads. Og ydermere viser der sig en klar tendens for flere børsnoteringer her i Danmark.

Du kan finde de 10 danske selskaber, der er listet på Spotlight, her:
Freetrailer
Initiator Pharma
Menucard
Omnicar
Rhovac
Risk Intelligence
Scandion Oncology
Stenocare
Synact Pharma
WNT Research

Nordnet.dk/handel 

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer