Spring til hovedindhold

Tag med ud på ”Jagten på den gode investering”

Synes du, det virker uoverskueligt at skulle i gang med at investere? Er du nervøs for, om du har tiden og nerverne til at gøre det? Så er du ikke alene. Se med i Jagten på den gode investering.

”Jeg har det som om, der er et tog der er kørt – og jeg ved ikke, hvornår det næste kører. Jeg skal sgu lære at investere!”

Nicholas Kawamura, DJ og radiovært

Synes du, at det virker uoverskueligt at skulle i gang med at investere? Er du nervøs for, om du har tiden og nerverne til at gøre det? Så er du ikke alene. Men det betyder ikke, at du skal lade være med at investere. Det betyder bare, at du måske ikke har fundet det, som er den gode investering for dig.

Hvordan fandt Nicholas den rigtige investering for ham?

I dag lancerer vi webfilmen ”Jagten på den gode investering”, som følger DJ og radiovært Nicholas Kawamuras mission om at lære at investere. Som så mange andre har han oplevet, at hans opsparings værdi bliver udhulet af inflationen – og han ved, at måden at gøre noget ved det er at lade opsparingen komme ud at arbejde, indtil han, og familien, skal bruge den.

Men hvor starter man, når man gerne vil investere, men ikke rigtig ved noget om emnet? Man spørger nogen, der ved noget om sagen. I filmen følger vi Nicholas’ møde med tre store personligheder, som alle har en ting eller to at lære radioværten om investering. Det går ikke helt, som han havde forveentet, men til sidst finder han en løsning, der passer til ham.

Nå, jeg vil ikke spoile for meget her. Se hellere selv filmen i toppen af denne blog 😉

Investering skal være til at finde ud af. For alle.

Det skal være enkelt at komme i gang med at investere. Også for dem, der ikke ved noget om aktier, obligationer, selskaber, kurser, regnskaber – og som hverken har tid eller lyst til at sætte sig ind i det.

Der er mange danskere, som går glip af muligheden for at få deres opsparing til at vokse, fordi de ikke kan overskue at komme i gang med at investere. Og for at være helt ærlig kan jeg godt forstå dem. Det kan virkelig være en overvældende verden at sætte sig ind i.

Vi er super stolte over, at vi hos Nordnet har rigtig mange kunder, som elsker investering, og som udnytter vores meget brede udvalg af investeringsmuligheder i alt fra enkeltaktier og ETF’er til certifikater, porteføljelån, gearede produkter og alle de andre avancerede services, vi tilbyder.

Men vi er mindst lige så stolte over nu også at have Nordnet One, som en del af vores udvalg. En løsning, hvor alle kan være med. En løsning, som giver en komplet portefølje med både aktier og obligationer, og som takket være automatisk rebalancering og mulighed for at opsætte faste månedlige investeringer gør det så nemt som nogensinde at komme i gang med at investere din opsparing.

Hvis du er en af dem, som synes at det virker kompliceret, meget risikofyldt eller tidskærvende, men gerne vil i gang, håber vi, at filmen kan give dig et lille smil på læben og inspirere dig til at investere din opsparing.

I løbet af de kommende uger vil “Jagten på den gode investering” også kunne ses på Nordnets Facebook, Instagram og Youtube i både fuld længde og forkortede versioner. Vi håber, at du vil give den et like, eller dele med dem du kender, som trænger til at komme i gang med at investere.

Medvirkende i “Jagten på den gode investering”

  • Nicholas Kawamura, DJ og radiovært
  • Lau Svenssen, aktieinvestor i Millionærklubben og partner i Svenssen og Tudborg
  • Jens-Peter Brask, kurator og kunstsamler
  • Ann Lehmann, forburgerøkonom og gæsteblogger for Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer