Spring til hovedindhold

TAK til vore 400.000 kunder!

Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at Nordnet nu har mere end 400.000 kunder i hele Norden! 400.000 kunder som tilsammen har over 500.000 konti. Det er en stor tillid, du og andre kunder viser Nordnet, og som adm. direktør er jeg ydmyg og stolt over at have det endelige ansvar for Nordens største netbank.

Marts var en flot måned for os. Vores kunder gennemførte sammenlagt 1.334.898 handler i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det betyder 63.567 handler per handelsdag. Indtil nu har vi i år fået 14.000 nye konti, og nettoopsparingen beløber sig til 1,3 milliarder SEK. I alt har Nordnets kunder opsparet mere end 130 milliarder i Nordnet.

Du kan se frem til spændende nyheder, som vi vil præsentere i løbet af foråret og sommeren. Blandt andet kan vi meget snart løfte sløret for en helt ny tjeneste, som vil give dig og vores 400.000 andre kunder mulighed for at hjælpe og inspirere hinanden. Med lanceringen af vores nye tjeneste vil vi udfordre dyre og ikke-transparente rådgivningstjenester. Kort sagt, kan du snart læne dig op ad dem, der lykkes bedst med investeringerne – uden at det koster dig noget!

Har du lyst til at være en del af Nordnet og sammen med os arbejde for at revolutionere opsparings- og investeringsverdenen for private? Så vil jeg opfordre dig til at holde øje med vores jobopslag her.

Vil du have flere tanker, tips og hurtige kommentarer, så følg mig på Twitter: @CEONordnet

Bedste hilsner,
Håkan

Indlægget er oversat fra svensk.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2014-04-03 11:48

Jeg er meget glad for at ha opdaget jer. Det er ligetil at bruge jer. Der er brede muligheder ift der hvor jeg har været før og i er hjælpsomme og venlige. Dertil er der ingen dikkedarer, mærkelige opkrævninger eller andre ubehagelige overraskelser. Og så har jeg fundet mig et par guruer hos jer, og dem ville jeg gerne ha kunnet få ugentlige opdateringer fra. Med smil og tillykke. Anne

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-03 13:27

Helt enig med dig Anne. Også stor ros til Nordnet’s IT afdeling for en super designet og driftsikker platform. Det er en fornøjelse at bruge det.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-04 12:42

Tusen tack, Anne och Nick!

Vi gör vårt bästa och det är skönt att höra att ni uppskattar det. Ha en riktigt trevlig weekend!

/Håkan

Gæst
Gæst
2014-04-03 12:47

Hej, Hvis I vil gøre jer endnu mere populære skulle I tage og kigge på hvorfor man ikke i nordnet (modsat de fleste brick banker) kan få valutakonti tilknyttet pension. Det betyder faktisk at hvis man har udenlandske aktiver i sit depot så er I ca. dobbelt så dyre som f.eks. Nordea!

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-03 12:54

Det lyder mærkeligt, at Nordnet skulle være dyrere end fx Nordea. Så vidt jeg ved, koster det en lille formue at have udenlandske aktier i et depot hos Nordea.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-03 18:06

Hej Jan, generelt er nordnet billigst, men når man som mig f.eks handler i pensionsdepot aktier i Sverige og Norge er kurtagen ca det samme 0.1% men i Nordea kan man få en konto i SEK og NOK, så man ikke skal veksle hver gang man køber og sælger. Den veksling tager Nordnet 0,5% i spread for. Eksempel jag sælger telenor aktier i nok og køber samme aktie en uge efter. I nordea betaler 2 * 0,1% i kurtage, i nordnet samme kurtage men 0,5% i vekslegebyr da de skal veksles til DKK i mellemtiden. Ihht nordnet skyldes det tekniske… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-04 11:31

Nordea har et ÅRLIGT gebyr for udenlandske aktier i depot på 0,16% af gennemsnit kursværdi + moms. Det synes jeg er dyrt, hvis jeg fx vil eje aktier i IBM over en årrække. En alderspension hos Nordnet fungerer muligvis bedst med danske aktier og investeringsbeviser kombineret med udenlandske aktier, som man holder længe.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-04 12:47

Hej Peter och Jan!

Tack så mycket för input. Det är viktigt för oss att ha mycket konkurrenskraftiga priser och som ni båda påpekar, så har vi också generellt lägre priser än storbankerna. Det kan dock finnas undantag, beroende på hur man använder våra tjänster. Men det är bra för oss att få denna form av konkreta exempel på förbättringsmöjligheter, som jag skickar vidare till ansvarig produktchef.

Tack och god weekend!
/Håkan

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-07-28 10:51

2. januar 2013Hej,Jeg er hyippg bruger af Internet Explorer, og pt. bruger jeg version 9.0.8112.16421 pe5 en Windows 7 64-bit maskine. Jeres Skoleblog-oprettelsessystem, har problemer med at fungere i denne version, og jeg har ve6ret nf8dsaget til at bruge Chrome, hvor jeg kunne fe5 det til at virke. Det drejer sig om knapperne til at oprette selve bloggen.Mvh Ingelise

Gæst
Gæst
2014-04-04 09:08

Det kunne være rart med nogle avancerede informationer om ens pf afkast. Gerne muligheden for at vise ens afkast efter skat for frie midler. 🙂 det burde ikke være så svært. 🙂 og det er det beløb os kunder prøver at maksimere. Ikke beløbet før skat eller før omkostninger som er de informationer i giver 🙂

Med venlig hilsen Christian

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-04-04 12:48

Hej Christian!

Det är ett bra förslag, jag är dock inte säker på om eller hur det skulle gå att lösa, men jag skickar vidare idén till mina kollegor i vår innovationsorganisation.

Ha en trevlig weekend!

/Håkan

Gæst
Gæst
2014-04-04 20:16

Uden at det skal lyde som en gentagelse så kunne det være rart med nogle bedre informationer om ens portefølje afkast.
Jeg ville især sætte pris på at man kunne få specificeret ud hvad der var årets udbytter og hvad der var henholdsvis realisteret og urealiseret portefølje (avance) afkast eller tab.
Hav en god dag.