Nu sker det!

I mit seneste blogoplæg, stillede jeg spørgsmålet: ”hvor er alle de nye sider?”. Det glæder mig, at jeg nu kan svare på det… I dobbelt forstand. For det første har vi fået fem nye sider udgivet siden sidste indlæg. For det andet er der nu en fuldstændig redesignet og forenklet menu, så du faktisk kan finde de nye sider (uden at skulle huske URL’erne).

Den tjeneste, som forsyner aktier, fonde, og ETF’er med kurser, fungerer nu, som den skal. Og derfor har vi nu udgivet en oversigtside med aktiekurser – hvor du kan vælge aktier efter markeder. Der er også kommet en oversigtsside med både bull- og bearcertifikater og optioner. Jeg synes, I skal prøve det af og se, hvad I synes om det.

Ny side for børsnoteringer og andre corporate actions
En anden ny side, som jeg tror, du kan få gavn af allerede nu, er Corporate actions (børsnoteringer, nyemissioner mm.). Den kombinerer flere sider fra det gamle nordnet.dk og er betydeligt lettere at bruge til at besvare tilbud om f.eks. børsnoteringer. Samtidig kan du se en oversigt over de svar, du tidligere har givet.

Find de nye sider i den nye menu
Og nu har vi samlet alle de nye sider – og alle de andre sider, vi har udgivet i vores nye menu. Vi har udviklet et nyt menudesign med en drop-down- menu, så du ikke behøver at klikke ind i undermenuerne. Samtidig har vi forsøgt at beholde logikken fra den gamle hjemmeside.

Derudover har vi sorteret i indholdet for at gøre ting lettere at finde. Når du tester hjemmesiden, vil du se mange grå links (med svensk tekst) – det er sider, som vi arbejder på, og som du forhåbentlig snart kan klikke dig videre til.

Arbejdet med fondssiderne fortsætter. Målet er, at du skal kunne filtrere og nemt finde de fonde, du leder efter – med så få klik som muligt. Vi arbejder også på Månedsopsparingen og en mere enkel side til indstillinger.

Ny depotoversigt har vores fulde opmærksomhed
En side, som får ekstra meget kærlighed lige nu, er depotoversigten. Der har vi lavet et udkast, som vi mener svarer på de mest almindelige problemstillinger. ”hvordan går det med mine investeringer?”, ”hvordan går det for markedet” og ”er der noget, jeg bør handle på?”. Der ligger en masse arbejde forude, men vi bruger meget energi på det, vi har udviklet.

Opdateret version af appen
App-teamet har heller ikke ligget på den lade side. Siden jeg sidst skrev, har de udgivet en ny version (v8.3.0) til både IOS og Android. Der kan du nu få realtidsopdateringer på kurserne (hvis du betaler for realtidskurser). Vi har også forbedret ordreoversigten, når du køber aktier og ETF’er, så du hurtigt kan se den nyeste kurs og udvikling, inden du afgiver en ordre. Det er også blevet endnu lettere at finde aktier, fonde og ETF’er, som du ofte besøger.

Vi arbejder også på en lille overraskelse, men den vil jeg ikke komme nærmere ind på nu…

Jeg håber, du vil bruge de nye sider, og fortsæt endelig med at komme med feedback. Tak fordi du læste med.

/Rasmus

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer