Spring til hovedindhold

Trump vandt valget – hvad nu?

På grund af det amerikanske valg og som en opsummering på de danske regnskaber og det som investorerne kan ”lære” af disse, har vi i denne uge valgt at fremrykke podcasten nogle dage. Vi håber, du som lytter finder det brugbart. Med afsæt i det amerikanske valg har jeg sammenfattet mine aktietanker i blogindlægget: ”Kan Trump gøre USA great again”?

I dagens ”akut” podcast kommer vi bl.a. ind på:

  • Hvad valget kan betyde
  • Hvorfor det var Vestas, DSV og Maersk som kom i “bad invester standing” efter valget?
  • At jeg sidder tilbage med fornemmelsen af at vi endnu ikke har set hele Trump-effekten i aktiemarkederne endnu
  • Hvad det specifikt var som i første omgang talte investorerne til ro?
  • Hvorfor jeg fortsat mener den store aktieoptur på markederne i det generelle men ikke i det specifikke tilfælde ligger bag ved og ikke foran investorerne

Skuffende dansk regnskabssæson

Investorerne sidder tilbage med en fornemmelse af en let skuffende dansk regnskabssæson. Hør mere om hvorfor selv gode regnskaber havde svært ved i alle tilfælde at blive kursbelønnet.

Som følge af denne uges ændrede udsendelsestidspunktet udkommer næste podcast mandag den 21/11. Episoden på mandag den 14/11 bliver erstattet af dagens episode.

Lyt med her!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer