Spring til hovedindhold

Udvidede åbningstider for børshandlede produkter på Nasdaq

Fra og med den 2. september vil børshandlede produkter, der er noteret på Nasdaq First North, have forlængede åbningstider. En glædelig nyhed for dig, som ønsker at investere i råvarer, indeks og aktier længe efter, at de nordiske børser er lukket. De nye handelstider betyder flere muligheder for dig som investor.

I foråret åbnede Nasdaq for morgenhandel med børshandlede instrumenter, hvilket betød, at du allerede klokken 8.15 om morgenen, tre kvarter før normal markedsåbning, kunne starte med at handle. For at matche den øgede efterspørgsel og praksis på det europæiske marked, udvider Nasdaq nu handelstiderne yderligere med aftenhandel indtil kl. 20.00. For investorerne betyder det flere muligheder for at reagere på det, der sker globalt.

Efterspurgt af vores kunder

Siden starten af 2017 er interessen for Nordnet Markets og andre børshandlede produkter vokset, og vores kunder har længe efterspurgt muligheden for at handle med likvide aktiver efter åbningen af de nordiske børser. Eksempler på aktiver, der kan handles efter de nordiske børsers åbningstider er:

  • Råvarer som olie og guld.
  • Udenlandske aktier noteret i f.eks. USA.
  • Amerikanske og europæiske indeks som f.eks. S&P 500, Nasdaq 100 og DAX.

Nye åbningstider for børshandlede produkter i Norden

  • 8.15 – 20.00 Stockholm
  • 8.15 – 20.00 Helsingfors
  • 8.15 – 20.00 Norske produkter på Nasdaq First North Sverige
  • 8.15 – 20.00 København

Hvad er børshandlede produkter?

Med børshandlede produkter får du mulighed for at investere i op- og nedgang i forskellige børsindeks, råvarer og aktier verden over – en investeringsmulighed som ellers kan være dyr for den private investor. Du har både mulighed for at handle med gearing og investere i, hvorvidt du tror, at det underliggende aktiv stiger eller falder i værdi. Dog er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan de forskellige børshandlede investeringer fungerer, før du handler.

Nordnet Markets

Nordnet udbyder også børshandlede produkter, som vi kalder Nordnet Markets. Det er dem, som har NORDNET i slutningen af produktnavnet. Her kan du finde Bull & Bear-certifikater og Mini futures i hele norden. Med gearing op til X20 er det muligt at investere kurtagefrit* i forskellige indeks, råvarer og aktier i hele verden.

Nordnet Markets produkter er listet på Nasdaq First North og kan handles alle hverdage mellem 08.15 og 20.00. Vil du vide mere om børshandlede produkter og Nordnet Markets, kan du besøge produktsiden her.

* Produkterne er kurtagefrie, hvis du afgiver ordren på nordnet.dk eller via en af vores handelsapplikationer, hvor værdien af ordren er højere eller lig med 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. For telefonordrer via mæglere og/eller ordrer på mindre end 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR, betales kurtage ifølge Nordnets gældende prisliste. Ved handel med produkter i en anden valuta end din basisvaluta betaler du et automatisk vekselgebyr, hvis du ikke har en aktiv valutakonto på dit depot. Kontakt Nordnets Kundeservice for mere information.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer