Spring til hovedindhold

Dansk premiere: Unity spiller sig direkte på børsen

Kom til stor danske premiere på Wall Street

Danske Unity udvikler platforme til at bygge computerspil. Virksomheden blev grundlagt i en kælder på Nørrebro i 2004 og er i dag værdisat til 80 milliarder kroner. I 2009 flyttede selskabet til USA, hvor de i dag er den største konkurrent til Epic Games, som er skaberne af Fortnite.

Børsnotering
Unitys endelige IPO-pris blev på 52 dollars, hvilket var 4 dollars højere end angivet i prospektet. Unity får U som symbol i trading på New York Stock Exchange

Unity (U) kan handles på Nordnet her.

Software med raketfart
Tidligere i denne uge gik Snowflake (SNOW) på børsen. Snowflake er historiens største software IPO. Virksomheden opererer inden for cloud computing. IPO-prisen i Snowflake var på 120 dollars og sluttede i går i kurs 227,54 dollars.

Hvis du vil handle Snowflake, så kan den handles her.

Du kan også finde inspiration inden for tech på vores inspirationsside om teknologi.

Anm: Ovenstående er ikke en anbefaling om at købe eller sælge aktier

Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Artiklen/blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning.

Omtalen af de konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling vedrørende disse og er ikke tilbud eller opfordring til tilbud om køb eller salg.

Du bør altid rådføre dig med egne professionelle rådgivere vedrørende beslutninger om dine investeringer, således at disse afstemmes i forhold til dine konkrete forhold, herunder risikoprofil og økonomiske forhold.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer