Spring til hovedindhold

Vær med til at skabe det nye nordnet.dk

Vi er blevet kåret som årets børsmægler 8 år i træk, men vi har større ambitioner. Vi vil tilbyde dig den bedste opsparings- og investeringsoplevelse – ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Du er et af de vigtigste elementer for, at vi får succes i skabelsen af det nye nordnet.dk. Med dine input kan vi sammen udvikle den bedste platform indenfor opsparing og investering.

Du kan teste den nye platform

Vi har igennem et stykke tid arbejdet på den nye platform og en ny app, som du inden længe får mulighed for at teste, når vi lancerer BETA-versionen.

Du får mulighed for at logge ind i på en begrænset platform i løbet af oktober, som har lidt færre features, end du er vant til i dag på nordnet.dk. Men til gengæld kan du logge ind fra alle enheder og smartphones. Der vil i løbet af de kommende uger, måneder og år løbende komme flere og nye features. Det er her, hvor du kommer ind i billedet. Vi har brug for din feedback – god som dårlig. Så vi kan lave den bedste platform til dig.

Følg teamet bag platformen

I løbet af efteråret kan du følge teamet, der bygger den nye hjemmeside her på Nordnetbloggen. Vi kalder dem ”Team Next Nordnet”. De vil dele ud af de seneste nyheder, og hvad de har lært undervejs, og du kan få feedback på dine idéer og ønsker.

Vi håber, at du vil følge med og være med til at udforme din fremtidige investeringsplatform sammen med os.

Hvis du vil teste, kan du tilmelde dig her! 

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2017-09-17 17:10

Igen tillader jeg mig at spørge – hvornår bliver det muligt at have en børneopsparings portefølje hos jer i Nordnet?

I adskillige år har jeg spurgt om dette og intet er sket :o(

For min søns vedkommende kan det snart være lige meget – han er ved at være så stor, så spørgsmålet ikke mere er aktuelt.

Med venlig hilsen

Flemming Møller

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-17 17:50

Min kone og jeg har allerede lavet konti til vores 3 børn – som vi forældre så har fuldmagt til at administrere.
Det har vi haft de sidste ca. 10 år. Her overfører vi 5000 kr til hver med nogle års mellemrum.

Mener at det var denne her blanket vi brugte sidste gang – for vores yngste datter for ca. 5 år siden:
https://www.nordnet.dk/pdf/dk/depa_avtal_minderarig.pdf

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-17 21:02

Hej Thomas
Forskellen på den konto, du har valgt og en “ægte” børneopsparing er, at en rigtig børneopsparing er 100 procent skattefri, så længe pengene er bundet. Det samme gælder afkast af investeringer.

Nordnets udgave er ikke skattefri.

Jeg har børneopsparinger (i aktier) for små 100.000 kroner i min bank, men ville flytte dem til Nordnet, hvis kunne.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-29 11:12

Hej Flemming, Thomas og Mads.
Nordnet er en bank til investorer – og derfor er vores fokus på andre produkter end de traditionelle bankprodukter. Derfor har vi valgt at tilbyde et depot for mindreårige. Jeg har sendt jeres ønske videre til vores produktudviklere.
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
2017-09-18 13:53

Glæder mig til den nye platform. Forhåbentlig bliver det muligt, at eksportere depot via csv (Excel).

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-19 14:47

Hej Ken
Desværre må vi skuffe dig – den funktion er ikke med i den første udgave af Next Nordnet, men vi kan ikke udelukke, at den kommer senere.
Venlig hilsen
Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-19 15:09

Også en stor skufffelse her – excel feed er et must – jeg håber I holder Wintrade i live indtil excelfeed bliver implementeret i den nye platform.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-29 11:02

Hej Peter
Vi kan desværre endnu ikke svare på, hvilke features der kommer – eller hvornår de bliver implementeret. Men vi håber, du har lyst til at være med til at teste beta-versionen af den nye platform. Og så vil teamet bagved meget gerne have feedback – du kan melde dig som tester her: https://www.nordnet.dk/blog/moed-teamet-bag-nye-platform/26/09/2017/
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
2017-09-18 16:19

Synes efter at være kåret som den bedste broker så mange år i træk man endelig implementere “stop Loss” funktioner på USA markedet som min. 😉

Gæst
Gæst
2017-09-19 18:15

I bliver nødt til at udvide jeres børsunivers. Direkte online handel i Amsterdam, London, Madrid, Zürich og Milano er et must have. Hvis ikke I kommer ud over rampen på det punkt, så vil I på et tidspunkt tabe markante markedsandele til f.eks. DEGIRO.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-20 14:11

Fuldstændig enig. Jeg ville være en glad mand, hvis jeg kunne nøjes med at bruge Nordnet, men manglen på børser har sendt mig over til DEGIRO og Saxo.

Adgang til Asien kunne også være rigtig interessant. Eks. Japan, Singapore og Hong Kong.

Gæst
Gæst
2017-09-20 10:09

Adgang til et godt teknisk ananlyse program vil være godt. Jeg har som private banking nu haft mulighed for at bruge “Tradingview”, som nok er et af de allerbedste, hos Jer.
Problemt er, at det hos Jer kun er en begrænset udgave, hvor man ikke kan lave sin egen opsætning af programmet og hvor man heller ikke kan gemme sine teknisk analyse af de aktie,r som man har lavet analyseraf. Det er spildt arbejde og der skal startes forfra hver gang.
Med håbe om et godt teknisk analyse program, samt realtidskurser der automatisk opdatere sig selv

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-09-23 08:52

Ditto samme her Peter Lehn Petersen. TA-analyse er et must idag, Tradingview har kørt utroligt godt, men bør udvides så man kan gemme analyser samt lave personlig setup.

Gæst
Gæst
2017-09-20 10:11

Mulighed for stoploss og take profit og andre limiterede handel på amerikanske aktier og etf’er – altså de samme funktioner som med danske og svenske aktier

Gæst
Gæst
2017-09-23 13:50

håber at i går væk fra den fesne blå farve eller lader brugeren selv bestemme farve

Gæst
Gæst
2017-09-26 13:39

Jeg kender flere der er stoppet med Nordnet og gået over til Saxobank bl.a. af den årsag, at Nordnet ikke tilbyder fingertouch login. Det er virkelig besværligt og gammeldags at logge ind på Nordnet fra smartphone og tablet, som jo er det mange bruger mest. Håber derfor denne feature bliver implementeret? Ellers bliver jeg nok også en i mængden der smutter:)

Gæst
Gæst
2017-09-27 14:40

Kunne tænke mig at feltet ” seneste søgninger” kunne indeholde mere end de nuværende 5 aktier som man gerne vil holde øje med !

Gæst
Gæst
2017-10-04 16:18

Er der i Nordnets forretningsstrategi planer om at åbne privat bankkonti med NemKonto og hvad der ellers kræves?

Gæst
Gæst
2017-10-05 09:31

Er lidt i tvivl om hvor i vil have feedback!

Når man står på en aktie med en ordre og ændre i ordren, opdateres disse ændringer ikke i ordre billedet til venstre. Klikker man på ordrer ikonet i menuen er ændringer ok, så man er nødsaget til at opdatere hele siden.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-10-05 22:10

Ser ud til at være rettet.

Gæst
Gæst
2017-10-05 22:13

Hvordan kan der være en afvigelse på 0,01% på depotets udvikling, negativt eller positivt, afhængig af om man ser på beta deportet eller det ‘gamle’ deport. Lidt bekymrende 🙂