Spring til hovedindhold

Velkommen til det nye nordnet.dk

I dag er en festdag for os hos Nordnet. Endelig kan vi lancere det nye nordnet.dk, som er fyldt med nye funktioner og features. Du bliver automatisk sendt ind på det nye site, når du skriver nordnet.dk i din browser.

Det nye website har et mere moderne design og nye tekniske løsninger, som gør siden mere brugervenlig. Vi har selvfølgelig forståelse for, at det, der er nyt, også kan være lidt besværligt – og at det kan tage lidt tid at lære et nyt website at kende. Vi tror alligevel, at du, når du bliver fortrolig med de nye sider, vil opleve skiftet som en klar forbedring. Samtidig vil vi selvfølgelig rigtig gerne høre din feedback, så vi kan forbedre sitet i fremtiden.

Gratis realtidskurser på alle nordiske markeder

Vi fejrer lanceringen med at give alle kunder gratis realtidskurser og fuld ordredybde på de nordiske børser resten af året. Det betyder, at når du besøger instrumentsider eller afgiver en ordre, så streames der dugfriske realtidskurser. Senere tænder vi også for de streamede realtidskurser på markedsoversigten, depotoversigten og Mine lister.

Nyt på det nye site

For at sikre os, at du og andre kunder får en mere ensartet oplevelse på alle vores platforme – har vi bygget det nye site efter samme struktur som vores app. Foretrækker du at bruge vores website, vil du opleve, at siderne automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse, du bruger, og hermed fungerer lige godt på både computer, tablet og telefon.

En anden grundlæggende forskel ved det nye nordnet.dk er, at det er mere orienteret mod dig som kunde – fremfor dine enkelte depoter. Det betyder f.eks., at du har fået en samlet indbakke til alle de beskeder, vi sender. På sigt vil du også kun få en besked om f.eks. ændrede åbningstider på børserne – i modsætning til nu, hvor du får en til hvert depot.

Du kan også glæde dig til at prøve de her nye features:

  • På Min økonomi får du ud over en oversigt over dine depoter nu endnu mere information. Du kan f.eks. se en samlet liste med vindere og tabere i dine beholdninger, de vigtigste indeks og nøgletal for markedet og nyheder med relation til din beholdning – du får altså en samlet oversigt over alt det, der er godt at vide om dine værdipapirer. Desuden har du mulighed for kun at se dine favoritdepoter.
  • Søgefunktionen for børshandlede produkter f.eks. bull- & bear-certifikater mm. er blevet forbedret.
  • Det er også blevet lettere at søge både investeringsforeninger, ETF’er og internationale fonde frem med tre nye screenere. De giver dig mulighed for at sortere ud fra mange forskellige parametre. Du kan f.eks. fravælge uønskede beholdninger indeholdende tobak, våben osv. Eller du kan vælge værdipapirer med en lav CO₂-risikoværdi og en begrænset eksponering mod fossile brændstoffer.
  • Som noget nyt introducerer vi også Nordnets Udvalgte Investeringsforeninger. Investeringsforeningerne på listen er udvalgt af den anerkendte uafhængige analysehus Wassum, der har specialiseret sig i at identificere de bedste fonde på markedet.
  • Sider med masser af inspiration – her kan du gå på opdagelse, næste gang du er på udkig efter aktier, investeringsforeninger eller internationale fonde til din portefølje.

I de kommende måneder vil vi arbejde med at flytte endnu flere sider og funktioner over fra den gamle til den nye side – ligesom vi hele tiden arbejder med at justere og forbedre det nye nordnet.dk yderligere.

Fortæl os, hvad du synes

Vi har fået meget feedback til det gamle nordnet.dk gennem årene, og vi har haft en tæt dialog med kunderne under udviklingen af det nye site. Tusind tak til alle jer, der har bidraget!

Vores ønske er at få så god en side som muligt. Vi sætter derfor pris på ris, ros, tips og ideer til, hvordan nordnet.dk bliver endnu bedre. Send os en mail på nordnet@nordnet.dk eller en besked via formularen her – eller efterlad en besked i kommentarfeltet herunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med det nye site – så sidder Kundeservice klar ved telefonerne frem til kl. 20.00 den 2. september.

Du har også mulighed for at få en udførlig introduktion til, hvordan du navigerer rundt på det nye nordnet.dk, og hvordan du lægger en ordre eller sætter en stop loss? Så tilmeld dig vores digitale event den 12. september kl. 09.30 – 10.30, hvor du kan lære det nye website at kende.

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for det nye nordnet.dk!

/Anne Buchardt

PS. Og hvis du savner det gamle nordnet.dk og gerne vil have en langsommere overgang, har du mulighed for at skifte mellem de to sites frem til årsskiftet. Du finder det gamle nordnet.dk ved at klikke på Til det gamle nordnet.dk i bunden af hjemmesiden.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer