Spring til hovedindhold

Streamede realtidskurser – gratis på det nye Nordnet

Lige nu arbejder vi på højtryk med at udvikle det nye nordnet.dk. Størstedelen af vores IT-ressourcer er blevet sat ind på at udvikle den nye handelsplatform. Foruden nyt design og nye funktioner er en af de helt store fordele, at du nu kvit og frit får streamede realtidskurser og odredybde på de nordiske børser.

Fra og med i dag vil du og alle andre kunder have streamede realtidskurser og odredybde på de nordiske børser på aktiesiderne, og når du afgiver ordrer. Senere udvider vi, så du også får streamede realtidskurser på overvågningslister og aktielister.

Vi slår det automatisk til for alle kunder, så det eneste du skal gøre, er at smutte ind på den nye platform og opleve det. Men det er altså kun på det nye nordnet.dk og i vores app (den kan downloades her).

Vi håber, at du synes, det er en lige så fed ny feature, som vi gør – og vi ser frem til at høre din reaktion.

/Rasmus, Chief Product Officer, Nordic

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-01-11 08:57

det er da ærgerligt, at der ikke er realtidskurser på mine lister i Nye Nordnet…det er da en mulighed i Gl.Nordnet?!?!

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-01-27 22:01

Det er der heller ikke på mine, og det er nu 14 dage siden jeg skrev til Nordnet og spurgte😳