Spring til hovedindhold

Video-guide: Flyt til Nordnet

I denne video forklarer vi, hvordan enkelt og nemt flytter dine værdipapirer til Nordnet.

I denne video forklarer vi, hvordan du enkelt og nemt flytter dine værdipapirer til Nordnet via en online overførselsanmodning. Du opnår flere fordele ved at samle dine værdipapirer et sted. Heriblandt et samlet overblik over alle dine investeringer, reducerede omkostninger og inspiration til dine investeringer.

Læs mere her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-06-24 00:26

Hvordan flytter jeg mine værdipapirer, hvis de er bundet i en ratepension aftale?
Er der specielle flyttegebyrer i den forbindelse?
Hvad er de årlig omkostninger i Nordnet for at ha’ et depot til ratepension?

Gæst
Gæst
2021-05-09 10:50

hvad koster det?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-05-10 08:52

Hej Nicolai

Nordnet tager ikke noget for at modtage dine værdipapirer, men du skal regne med, at den afgivende bank tager et gebyr. Det varierer fra bank til bank, om de tager et samlet gebyr eller et gebyr per fondskode. Vi vil derfor opfordre dig til at tjekke prisen hos afgivende bank, inden du evt. flytter dine værdipapirer.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-02 21:34

Det ender typisk med at blive pænt dyrt! Jeg prøvde i sin tid at flytte mit engagement fra Saxo Bank(*). Overflytningen af udenlandske aktier var ikke billig. Og hvis man ville sælge dem og købe igen kunne man ikke undgå at gå over danske kroner (så 2*kurtage og 2*tab på vekselkurs). Efter at have regnet det igennem, endte jeg med at lade skidtet stå – det var reelt billigst. I mellemtiden er “jeg” blevet solgt til Alm Brand Bank – og nu igen til Sydbank. Så det kan være jeg ender med at skulle undersøge det igen (har ikke set… Læs mere