Spring til hovedindhold

Video-guide: Lær at benytte vores søgefunktion til investeringsforeninger

I denne video fortæller vi, hvordan du bruger vores søgefunktion til investeringsforeninger på nordnet.dk. Nordnets søgefunktion er en screener, som giver dig mulighed for at vælge forskellige typer af investeringsforeninger og tilpasse din søgning ud fra forskellige kriterier.

Du kan for eksempel vælge kun at se de investeringsforeninger, der har en markering som lav CO2-risikoværdi. Samtidig kan du vælge at frasortere investeringsforeninger med værdipapirer, der direkte eller indirekte er investeret inden for eksempelvis palmeolie, tobak, våben eller dyreforsøg. Screeneren er dermed en nem måde at finde lige præcis de investeringsforeninger, som passer til dine behov.

Du finder screeneren her.

Eller find mere information omkring investeringsforeninger her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer