Spring til hovedindhold

Vil du blogge i ”nye” Nordnetbloggen?

Nu giver vi alle chancen for at blogge om aktier, investering og privatøkonomi på Nordnetbloggen. Udover vores nuværende bloggere som bl.a. Thorleif Jacksson, John Stihøj, Flemming Kozok og vores egen investeringsøkonom Per Hansen får alle nu mulighed for at starte en blog på Nordnetbloggen, både andre mere ”professionelle” i finansbranchen, men frem for alt også almindelige private investorer.

Som du måske allerede er bekendt med, er vi hos Nordnet overbeviste om, at private med en portion sund fornuft og de rigtige handelsværktøjer, guidance og kundskaber med fordel selv kan foretage sine investeringer. Og det er her Nordnetbloggen kommer ind i billedet. Vi håber at mange af jer, der allerede i dag med succes investerer jeres egne penge, vil have lyst til at dele med jer af den erfaring I har opnået inden for investeringsverdenen, og på den måde kunne hjælpe andre på vej til et bedre afkast. Og uanset om du er en garvet aktieinvestor eller helt nybegynder, som aldrig har handlet aktier tidligere, er jeg helt sikker på, at mange med interesse skulle følge netop dig og din blog.

Med andre ord vil jeg opfordre alle som har lyst, til at starte sin egen blog her på Nordnetbloggen. Du kan læse mere om vilkårene, og hvordan du starter som skribent her >

Og skulle du endnu ikke være klar til at starte din egen blog, håber jeg at du vil deltage aktivt her i Nordnetbloggen, og kommentere eller spørge ind til andre bloggeres indlæg.

Velkommen som deltager i Nordnetbloggen!

 

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer