Spring til hovedindhold

Nu viser vi dig din kurtage, inden du handler

Du er måske en ud af mange kunder, der er begyndt at handle via vores nye site. Lige nu er vi i fuld gang med at bygge en ny og forbedret udgave af nordnet.dk, som skal give dig en bedre brugeroplevelse. Og samtidig skal det nye site leve op til nye EU-regler for værdipapirhandel.

De nye regler medfører en række ændringer, som skal forbedre forbruger- og investorbeskyttelsen for dig, som investerer i værdipapirer. Én af ændringerne er, at vi skal vise alle de omkostninger, der er forbundet med handlen før du trykker på Køb eller Sælg.

Se kurtagen, inden du køber eller sælger

En del kunder handler allerede automatisk med den nye handelsside, men er du ikke en af dem, kan vi anbefale at du prøver at afgive din næste ordre på det nye site. Nu kan du nemlig se, hvor meget du skal betale i kurtage. Du finder det nye nordnet.dk ved at klikke på ”Nye nordnet.dk” i højre side af menuen, når du er logget ind på dit depot.

Når du har fundet aktien og har indtastet det antal, du vil købe, så beregner vi kurtagen – den kan du se lige over ”Total”.

Snart får du overblik over alle handelsomkostninger

Kurtagen er den første omkostning, som vi viser dig under ordreafgivelsen. Du får løbende mere information og flere features stillet til rådighed på det nye site, som alle skal gøre det mere transparent at handle værdipapirer

Inden årsskiftet vil du få mulighed for at klikke dig videre ind på ”Se omkostningsfordeling”, så får du en mere detaljeret oversigt over, hvilke omkostninger din handel og værdipapiret er forbundet med.

Er det for eksempel en udenlandsk aktie, du har lagt i kurven, så kan du også se, hvad du betaler i vekslingsomkostninger. Har du udset dig en børshandlet fond, så vil de forvaltnings- og administrationsomkostninger, som er bygget ind i fonden, og som vil reducere dit afkast, også fremgå af oversigten. Du kommer også til at kunne se en prognose for, hvordan omkostningerne vil påvirke dine investering over tid.

Hvad kan vi gøre bedre?

Hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre det nye site. Så vil vi meget gerne modtage dem. Det nye nordnet.dk er ikke statisk, tværtimod så udvikler vi det løbende med hjælp fra kunderne.

Du kan let sende din feedback til os ved at klikke på ”Giv feedback”, som du finder i bunden af sitet.

Vi glæder os til at modtage din feedback!

/Team Next Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2017-12-05 18:09

Hej. En rigtig god nyhed!!
Kommer det en opdateret app?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-07 20:16

Hej Philip

Faktisk så arbejder på en ny app, og planen er, at vi vil invitere kunder til at teste den i løbet af vinteren.

/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-09 00:19

Kære Sanne
Vil I ikke – PLEASE – tilføje muligheden for at logge ind på sin konto (og dermed få realtidskurserne og depotværdi) ved hjælp af TouchID og FaceID på iPhonen. Det er virkelig virkelig tungt at skulle skrive sit kodeord hver eneste gang, man skal checke porteføljen.
Jeg håber inderligt I vil implementere dette? Kommer det med i jeres nye app??

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-14 14:16

Kære Sanne
Fik du min besked??
Med venlig hilsen
Philip

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-14 14:53

Hej igen
Jeg ved, at du ikke er den eneste Nordnet-kunde, som ønsker sig Touch ID. Og det står også på vores ønskeliste for den kommende app. Men det er ikke med i den første version, og jeg kan ikke sige, hvornår det kommer, desværre!
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-14 14:55

Tak for hurtigt svar.
Jeg har igennem det sidste år ca. forsøgt at kontakte jer på forskellige måder, fordi det skaber unødigt friktion mellem bruger og app. Kan du forklare lidt mere uddybende, hvorfor det ikke er blevet implementeret endnu. Teknisk set er det jo ikke svært at kode ind i softwaren, da der allerede ligger API’s der kan bruges.
Ser frem til dit svar og glædelig jul!
Bedste hilsener
Philip

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-18 09:24

Jeg vil godt bakke Phillip op om det ønske. Det er simpelthen det altoverskyggende problem med den nuværende app – det er alt for tungt at logge ind, og derfor bruger man kun app’en en brøkdel af, hvad man ellers ville have gjort. På selve hjemmesiden nordnet.dk kan man sagtens logge ind med TouchID/FaceID, så det er faktisk nemmere at bruge end app’en. Det er meget nemt at implementere TouchID/FaceID i en app – også selvom det er en hybrid eller ren web-app. Sikkerheden bør også være i orden, da det anvendes i de øvrige bankers netbank-apps og i tjenester… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2017-12-20 20:56

Jeg er helt på linje med Jens Kristian som har nogle gode betragtninger. Også i de generelle betragtninger om appen det simpelthen er for tung at bruge. Når Nordnet nu er en internetbank, så ville det være dejligt at jeres interface var mere moderne.
Jeg kunne f.eks. ønske mig en app til Apple Watch så jeg i realtime kan se min bevægelse på mit depot. Er det noget I overvejer?

Og Sanne. Vil du ikke besvare min tidligere besked?

Gæst
Gæst
2017-12-11 09:09

Hej

Kunne være fint at man kan handle via Yahoo Finance app.
Der er en del Finans huse som er tilmeldt denne app for handel

Gæst
Gæst
2017-12-13 11:17

En god ide isoleret set
Syntes generelt , der er langt igen , i forhold til den ” Gamle ” side hvor laver man for eks. Private lister ??

Gæst
Gæst
2017-12-13 12:17

Kan man ikke få en oversigt over alle sine aktier i forskellige depoter. Alle novo sammen alle pandora sammen osv.+

Gæst
Gæst
2017-12-13 18:54

Hej
Jeg synes at det kan være en smart ide , at an kan logge ind med finger aftryk. Det er meget nemt når man skal tjekke det mange gange. Det er faktisk en af årsagerne at jeg ikke flyttet helt mit depot fra andrer steder pga. Af det her.

Gæst
Gæst
2017-12-14 12:57

Ændringen betyder desværre også, at man nu ikke kan se realtime kurser på det amerikanske marked, når man handler. Det er da ingen forbedring !

Gæst
Gæst
2018-01-30 10:39

Hej Hvordan har Nordnet tænkt sig at håndtere at en konkurrent som Saxo Bank fjerner minimumskurtagen for handel i en hel del lande?

https://www.home.saxo/da-dk/-/media/documents/campaigns/aktiehandel/priskatalog-dk.pdf?la=da-dk

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2018-02-02 12:44

Hej Jesper

Vi holder selvfølgelig øje med markedet og vores konkurrenter, men på nuværende tidspunkt har vi ingen planer om at ændre prisstrukturen i Nordnet. Vi oplever ikke, at prisen nødvendigvis er den vigtigste parameter for mange af vores kunder, men at også information til kunderne, brugervenlighed, overblik over porteføljen og god kundeservice er vigtige parametre.

God weekend!
Sanne, Nordnet