Spring til hovedindhold

Webinar: Lær hvordan certifikater fungerer

Børshandlede produkter, såsom certifikater og Mini Futures åbner døren til verdens finansielle markeder og muliggør direkte eksponering for en række aktiver i både op- og nedture. Men hvordan kan man mere præcist bruge certifikater, og hvad er det, man især skal være opmærksom på, når man vælger at benytte certifikater i sin investeringsstrategi?

I dette webinar, lavet i samarbejde med Jørgen Just Andresen, director hos Financial Traning Partners, kan du få en god start på investering i certifikater og Mini Futures. Samt få en overordnet forståelse af produkterne inden du kaster dig ud i investering med dem.

I dette webinar i certifikater og Mini Futures får du kendskab til:

  • Den grundlæggende teori omkring certifikater
  • Se de forskellige investeringsmuligheder certifikater giver dig adgang til
  • Hvordan gearing fungerer i certifikater, og hvad du især skal være opmærksom på
  • Hvordan et certifikat bliver prissat
  • Hvordan omkostningerne er opbygget i certifikater
  • Hvilke risici der er ved investering i certifikater og mini futures
  • Hvad forskellen er på Mini Futures og certifikater, og se konkrete eksempler på hvornår det er mest fordelagtigt at bruge de to forskellige investeringsprodukter

Kom i gang med certifikater.

Når du er klar til investering med certifikater kan du startelæse mere om Nordnet Markets her.

Godt at vide om risiko og afkast.
Produkterne, som beskrives her på siden, er ikke egnede for alle investorer. Samtlige produkter er komplekse og kræver en god forståelse for de underliggende markeds- og produktspecifikke vilkår og egenskaber. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risici og kan både stige og falde i værdi. Med et gearet produkt er der stor risiko for, at du taber hele den investerede kapital.
Læs mere om risiko

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-07-02 10:03

Har prøvet flere gang at købe certifikater,men har kun fået store tab,de følger ikke altid det underliggende aktiv har jeg erfaret,så jeg kan ikke anbefale at gå ind i dem.