Blanketter.

Hent aftaler og blanketter i PDF-format.

Her kan du downloade aftaler og blanketter i PDF-format.
Print, skriv under og send disse til:

Nordnet Bank
Postboks 2307
1026 København K

Aktiedepot.

I forbindelse med at shorte, kræver det at du har et porteføljelån samt at du har taget både vores short- og kredittest.

Inden du ansøger om shorthandel/værdipapirlån bør du læse vores almindelige vilkår for værdipapirlån.

Du kan læse mere om at shorte i vores FAQ her.

Har du ikke allerede en kredit, skal du ansøge om den samtidigt her:

Fysiske blanketter til fremsendelse med post:

Nordnet skal foretage en bedømmelse af risici i henhold til gældende lovning om foranstaltninger mod hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. Derfor stiller vi dig en række spørgsmål, når du logger ind på nordnet.dk første gang. Du finder alle spørgsmål i blanketterne herunder.

Udfyld og indsend nedenstående blanket, hvis du vil kautionere for en kunde hos Nordnet.

Du skal underskrive en Derivataftale for at handle derivater. Vil du handle futures eller kunne sælge (udstede) optioner, skal du samtidigt udfylde og indsende en Kreditaftale og dispositions-/belåningsaftale og vedlægge relevant Forhåndsinformation (for ønsket beløbsgrænse) samt din seneste lønseddeleller andet (herunder seneste årsopgørelse fra SKAT), som bekræfter din årlige indkomst. Og kopi af kørekort eller pas. Indsend blanketter og dokumentation til Nordnet Bank, Postboks 2307, 1026 København K.


Elektroniske formularer:

Fysiske formularer:

Andre blanketter:

Udfyld dispositions-/belåningsaftalen og kreditaftalen, og vedlæg relevant forhåndsinformation (for ønsket beløbsgrænse) samt din seneste lønseddel eller andet, som bekræfter din årlige indkomst. Og kopi af kørekort eller pas. Indsend blanketter og dokumentation til Nordnet Bank, Postboks 2307, 1026 København K.
Bemærk, privatpersoner kan ansøge om et Porteføljelån online her

Disse aftaleblanketter kræves også ved ansøgning om shorthandel sammen med Rammeaftale for værdipapirlån, samt hvis du ønsker at handle optioner eller futures.


Du kan som erhvervskunde hos Nordnet ansøge/indgå Kreditaftaler, Derivatshandelsaftaler og/eller Værdipapirlån .

Virksomheden skal være kunde og have et depot hos Nordnet.

Du bedes vedlægge den seneste regnskab for virksomheden. Hvis virksomheden er nystartet og ikke har udarbejdet Et regnskab, skal resultat- og balanceopgørelse i stedet vedlægges.

Bemærk, at for at behandle din ansøgning, skal du have taget videnstest med godkendt resultat for kredit/short afhængig af hvad du ansøger.

Du kan sende en elektronisk ansøgning her.


Med stop loss og automatisk handel kan du minimere dine tab eller tage gevinsten hjem – uden at du behøver sidde foran computeren. Der er dog visse risici ved at bruge stop loss, og du bør gennemlæse informationen i nedenstående blanket, før du afgiver en stop loss-ordre.

Her finder du de gældende vilkår for brug af Shareville.

Vil du give en anden person fuldmagt til at handle m.m. fra dit depot? Eller er du forælder til et barn, som har depot hos Nordnet? Herunder finder du en række fuldmagter.

Elektroniske blanketter (signeres med NemID):

Fysiske blanketter:

OBS: Du skal udfylde en fuldmagt per depot, når du benytter de fysiske blanketter.

Pensionsdepot - Privat.

Vil du overføre en pensionsordning til Nordnet? Udfyld et af dokumenterne herunder og indsend dem til os.
Bemærk, at en overførsel kræver, at tilsvarende pensionsdepot er oprettet hos Nordnet

Opret pensionsdepot
Har du ikke allerede et pensionsdepot? Du kan åbne et ved at klikke hereksternt link, åbner i nyt vindue, og følge instruktionerne. Det tager kun få minutter via vores digitale vejledning.


Opret pensionsdepot via fysisk blanket (skal sendes med post til Nordnet)
Nedenstående fysiske blanketter skal kun benyttes, hvis du er under 18 år eller 74 år og ældre, har beskyttet eller udenlandsk adresse.

Her finder du de gældende vilkår for brug af Shareville.

Pensionsdepot - Arbejdsgiverordning.

Vil du overføre en pensionsordning til Nordnet? Udfyld et af dokumenterne herunder og indsend dem til os.
Bemærk, at en overførsel kræver, at tilsvarende pensionsdepot er oprettet hos Nordnet

Har du ikke allerede et pensionsdepot?

Personoplysninger.

Her finder du blanketter til håndtering af personoplysninger. Bemærk, at disse blanketter kun skal bruges af dem, der har en delejet konto. Hvis du har din egen konto, kan du sende os en besked med din anmodning når du er logget ind på Nordnet.dk.