Analyse og tips.

Gratis adgang til værdifuld information.

Viden er magt. Men hvorfor betale høje gebyrer for at få tips fra en bankrådgiver, når du selv kan få adgang til den værdifulde information? Hos os får du viden til at tage magten over dine egne investeringer. Vores filosofi er, at jo mere du lærer om økonomi, desto mere vokser dit mod, din selvtillid og din langsigtede interesse for opsparing og investering.

Følg andre investorer på Shareville, bliv inspireret af bloggerne i Nordnetbloggen og lær mere om investering i Nordnetskolen. Og er du meget interesseret i investering og markedernes udvikling, kan du få stor glæde af vores værktøjer til teknisk analyse.

Viden er magt.

  • Følg andre investorer på Shareville.
  • Få inspiration på Nordnetbloggen.
  • Adgang til teknisk analyse.

Shareville.

Bliv inspireret og inspirér andre.

Med Shareville kan du finde ny inspiration til dine investeringer. Du kan give andre indblik i din portefølje, dine beslutninger og tankerne bag dem. Du kan være 100 % anonym, og ingen ser, hvor mange penge du har eller investerer.

Samtidig kan du følge med i, hvordan andre private investorer tænker, og hvilket afkast de får i deres porteføljer. Vi tror nemlig på, at du og andre kunder kan få større succes med investeringerne ved at hjælpe og inspirere hinanden.

→ Læs mere om Shareville her

Inspiration og viden lige ved hånden.

Har du en iPhone eller en Android-telefon, kan du holde styr på porteføljen og få opdateringer direkte i telefonen med den Shareville-appen.

  • Følg andre medlemmer, værdipapirer eller grupper.
  • Få notifikationer når dem, som du følger, køber eller sælger.
  • Handl direkte fra dit Nordnet-depot.

Nordnetbloggen.dk.

Få ny viden og inspiration.

På Nordnetbloggen møder du andre, som er interesserede i investering og økonomi. Og som gerne vil dele deres viden og holdninger med resten af Danmark. Skribenterne er både privatpersoner og professionelle.

→ Besøg nordnetbloggen.dk

Vil du blogge selv?

Har du tænker og meninger om investering og økonomi, som du gerne vil dele med andre? Så er Nordnetbloggen det hetl rigtige sted.

 Begynd at blogge
 Læs retningslinjerPDF

Nordnetskolen.

Ny viden og hjælp til at komme i gang.

Er du nybegynder, eller har du brug for inspiration? Kom til kursus i Nordnetskolen!

Her kan du blandt andet lære mere om forskellige strategier for aktiehandel, og om de muligheder som investering via internettet giver. Grundkurser er normalt gratis for kunder hos Nordnet.

→ Se, hvilke kurser vi tilbyder lige nu

Teknisk analyse.

Værktøjer til teknisk analyse.

Har du en passion for aktier og en stor interesse i markedsudviklingen? Så har du brug for de bedste værktøjer til at gennemføre dine egne analyser med.

→ Læs mere om Teknisk analyse her

Hos Nordnet kan du gennemføre tekniske analyser i handelstjenesterne fra Infront.

 Læs mere om Infront Web Trader her
→ Læs mere om Infront Active Trader her

Investtech - det enkle alternativ.

Investtech er en analyseservice, der giver dig adgang til en lang række analyser og værktøjer om de nordiske markeder. Tjenesten omfatter:

  • Avancerede diagrammer for langsigtet og mellemlangsigtet investering i alle aktier i Norge, Sverige, Danmark og Finland
  • Specifikke købs- og salgssignaler. Og Top 50 over de teknisk mest positive aktier
  • Dagens case giver dig en udvalgt aktie med en positiv teknisk position.

Du kan også vælge Investtechs modelportefølje, der er en anbefalet portefølje fra Investtech. Porteføljen skifter ugentligt efter forskellige tekniske kriterier - med det formål at give de bedst mulige risikojusterede afkast.

 Læs mere og bestil Investtech