Opdateringer!

Hold dig opdateret på de seneste opdateringer på det nye nordnet.dk

Ny startside på nordnet.dk

17. september 2019

Mens vores tech-afdeling arbejder på at lancere nye, tekniske funktioner har vores kreative afdeling givet startsiden et ansigtsløft. Startsiden inkluderer nu både vores opsparingsberegner og kontaktinformation til Kundeservice. Målet med siden er at gøre den mere brugervenlig og få plads til endnu mere nyttig information.

Tidligere opdateringer.

Mere kompakte lister

6. november 2019

Baseret på vores kunders feedback har vi nu forbedret oversigten i depotoversigten, aktielister, mine lister og børshandlede produkter.

Reduktionen i skriftstørelsen gør det lettere for dig at få et overblik over bevægelserne på markedet og i din portefølje.

→ Til aktiekurser

Vi lancerer realtidskurser på Mine lister.

10. september 2019

Nå får du streamede realtidskurser på aktier fra alle de nordiske markeder, også på Mine lister. Streamede realtidskurser på alle nordiske markeder er gratis resten af året.

Foreløbig er funktionen kun tilgængelig på nordnet.dk, men vi planlægger også at implementere det i Nordnet-appen.

→ Til Mine lister

Realtids-snapshots på ikke nordiske aktier.

30. august 2019

Når du handler tyske, amerikanske eller canadiske aktier får du nu realtids-snapshots i ordrevinduet. Og det er helt gratis for dig, der er kunde. Du vil også snart få realtids-snapshots i Nordnet-appen.

Ønsker du realtidskurser på disse aktier, kan du tilkøbe det under Aftaler og abonnementer.

→ Til Aftaler og abonnementereksternt link, åbner i nyt vindue

Arkiv.

29. august 2019
Nu har vi lanceret de første teknisk analyse-funktioner for graferne på nordnet.dk. I første omgang lanceres støtte for glidende gennemsnit (SMA & EMA) og Bollinger kurven.

→ Læs mere om Teknisk analyse

Siden fungerer lige så godt på telefon og tablet som på computer. Desuden er synkroniseringen mellem app og website forbedret på det nye nordnet.dk.

Det nye nordnet.dk har fået ny menu, nye inspirationssider for aktier, investeringsforeninger og internationale fonde. Søgefunktionen for investeringsforeninger og ETF'er er også forbedret.

 • Navigation og indhold
  Vi har lavet en helt ny og mere overskuelig menu og ny struktur for at gøre det lettere for dig at finde det, du skal bruge.
 • Mine sider.
  Under Mine sider finder du alt det, du skal vide om dine investeringer. Her finder du bla. depotoversigt, overvågningslister, porteføljerapporten samt transaktioner og notaer.
 • Min økonomi.
  Få adgang til alle dine konti, et hurtigt overblik over markedet og udviklingen i din portefølje.
 • Børs & Marked.
  Benyt søgefunktionerne for at finde aktier, investeringsforeninger, ETF’er eller internationale fonde – eller bliv inspireret på de nye inspirationssider.

Tilbagemeldinger.

Mange af ændringer på det nye website er baseret på tilbagemeldinger fra kunder som dig. Tak til alle jer, som har sendt os idéer og forslag til sitet, imens vi har arbejdet på det.

Vi sætter pris på dit engagement og tager gerne imod konstruktiv feedback. Udfyld formularen her på siden, hvis du har feedback eller forslag til forbedringer.

Har du nogle spørgsmål, eller er der noget, du er i tvivl om på det nye site, kan du kontakte Kundeservice på telefon 70 20 66 85.