Spring til hovedindhold

Udenlandske fonde.

Fonde fra hele verden.

Afrika, Asien eller Australien? Skal din portefølje have et globalt islæt, kan udenlandske fonde være løsningen. Se dine muligheder inden for forskellige typer af fonde, så du kan finde en, der passer ind i din strategi.

  • Vælg mellem flere hundrede fonde fra hele verden.

  • Køb og sælg udenlandske fonde kurtagefrit.

  • Prøv værktøjer, der hjælper dig med at vælge.

Forskellige typer af fonde.

Indeksfonde.

En indeksfond er en aktiefond, som følger udviklingen i et bestemt aktieindeks. Den passive forvaltning holder omkostningerne nede og gør indeksfonde til et populært valg blandt mange fondsinvestorer.

Blandede fonde.

En blandet fond består af en kombination af aktier og obligationer. På den måde kan det potentielt højere afkast fra aktier kombineres med den historisk mere stabile udvikling for obligationer.

Aktiefonde.

Aktiefonde er den mest udbredte type af investeringsfonde. En aktiefond investerer i forskellige selskabers aktier for dig og kan have forskelligt fokus, fx en bestemt type af selskaber eller en bestemt region.

Obligationsbaserede fonde.

En obligationsbaseret fond investerer, som navnet også antyder, i obligationer. Kort fortalt betyder det, at fonden indeholder lån, som kan give dig et afkast som investor i form af renter.

Nordnets indeksfonde.

Billige indeksfonde med stor risikospredning.

Nordnets syv indeksfonde giver dig adgang til aktieinvesteringer over hele verden – til lave omkostninger. Dan fundamentet i din opsparing med Nordnet Global Indeks, USA, Europa, Nye Markeder, Teknologi eller Danmark – eller invester med et ekstra gear med Nordnet Global Indeks 125.

Se Nordnets indeksfonde

Find din næste fond.

Inspiration til fonde.

Find udenlandske fonde, som passer til dine behov. Vi har samlet en side med inspiration til hvilke fonde, du kan investere i.

Prøv fondsscreener.

Udvalget er stort – og mulighederne er mange. Med vores screener kan du nemt få overblik og finde den næste fond til din portefølje.

Spørgsmål og svar.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.