Spring til hovedindhold

Investerings-
­foreninger.

Stort udvalg og hjælp til at vælge.

Har du ikke mulighed for at følge markedet nøje, og vil du gerne sprede din risiko? Så er investeringsforeninger, også kaldet investeringsfonde, en nem måde at investere på. Vores screener gør det let at søge de investeringsforeninger frem, som har et lavt CO2-aftryk, eller fjerne dem, der har uønskede beholdninger i porteføljen.

Opret depot
  • Overblik med Morningstar Rating.

  • Kurtagefri opsparing med Månedsopsparingen.

Start en Månedsopsparing.

Med en fast månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i børshandlede fonde (investeringsforeninger og ETF'er) og i udenlandske fonde.

Vores guidefunktion hjælper dig med at finde de rigtige investeringsfonde for lige netop dig. Gennem et par enkle trin kan du oprette din egen Månedsopsparing i investeringsfonde på få minutter. Du vælger selv, hvor meget og hvor ofte du vil spare op.

Start din egen Månedsopsparing

210615_NORDNET_13_0058.jpeg

Få rabat med Rabattrappen.

Er du kunde hos Nordnet, får du rabat på de investeringsfonde, du har investeret i. Det kalder vi for Rabattrappen. Du vil blive refunderet dele af den formidlingsprovision, vi modtager fra de fondselskaber, der har indgået en distributionsaftale med Nordnet.

Læs mere

  • Få 25-100% rabat på formidlingsprovisionen*

  • Spar op til tusindvis af kroner. Hvert år.

  • Mere afkast til dig.


*Rabatten udbetales, hvis du er berettiget til 50 kr. pr. kvartal eller derover.

Inspiration til investeringsforeninger.

Find de investeringsforeninger, der passer best til dig, og start din opsparing.

Vi har bl.a. samlet inspiration til investeringsforeninger med det højeste afkast det seneste år, de laveste årlige omkostninger og det mindste CO2-aftryk.

Find inspirationMarknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpeg

Samarbejdsaftaler og provision.

Nordnet har en samarbejdsaftale med alle investeringsforeninger, som vises i screeneren og på tilhørende sider.

En samarbejdsaftale med Nordnet betyder, at vi modtager formidlingsprovision.

Der er ingen sammenhæng mellem, hvordan de enkelte fonde vises på nordnet.dk, og hvor meget formidlingsprovision, som udbetales til Nordnet. Toplister genereres automatisk på baggrund af statistik for udvikling eller ranking fra Morningstar.

Læs mere om provision for investeringsforeninger

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.