Der kan i øjeblikket opleves længere ventetid i kundeservice. Dette skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at få løst problemet hurtigst muligt.
Nye kunder kan i øjeblikket opleve problemer med at indbetale til deres Nordnet-konto. Dette skyldes et problem hos en leverandør. Der arbejdes på at løse problemet hurtigst muligt. Læs her, hvordan du som ny kunde laver en indbetaling.

Investerings­foreninger.

Stort udvalg og hjælp til at vælge.

Har du ikke mulighed for at følge markedet nøje, og vil du gerne sprede din risiko? Så er investeringsforeninger, også kaldet fonde, en nem måde at investere på. Vores udvalgte investeringsforeninger gør det enkelt at vælge mellem flere hundrede afdelinger af danske investeringsforeninger.

Har du set vores nye screener? Her kan du nemt søge de investeringsforeninger frem, som har et lavt CO2-aftryk eller fjerne dem, der har uønskede beholdninger i porteføljen.

  • Overblik med Morningstar Rating.
  • Opsparing på autopilot.
  • Få hjælp til at vælge med Investeringsguiden.

Få hjælp til at vælge investeringsforeninger.

Investeringsguiden

Investeringsguiden hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle enkelte spørgsmål, og så får du et personligt investeringsforslag, som giver din opsparing de bedste vilkår.

→ Tag Investeringsguiden

Udvalgte

Vi har håndplukket en række investeringsforeninger, så du slipper for at lede mellem dem alle på egen hånd. Alle investeringsforeningerne er blevet analyseret ud fra høje krav og omhyggelig kvalitetskontrol.

→ Udvalgte Investeringsforeninger

Modelporteføljer

Du kan vælge mellem en række porteføljer eller selv sammensætte din egen portefølje med investeringsbeviser eller udenlandske fonde. Det gør det nemt at spare op med den balance i porteføljen, som passer dig.

→ Kommer snart

Start en Månedsopsparing.

Fordele ved Nordnets Månedsopsparing.

  • 0 kr. i købskurtage for investeringsforeninger og ETF'er.
  • Fonde med lave administrationsomkostninger.
  • En enkel måde at spare op i værdipapirer.

Samarbejdsaftaler og provision.

Nordnet har en samarbejdsaftale med alle investeringsforeninger, som vises på Screeneren samt tilhørende sider. Det gælder også de investeringsforeninger, som har leveret fonde til Nordnets modelporteføljer.

En samarbejdsaftale med Nordnet betyder, at vi modtager formidlingsprovision.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.