Spring til hovedindhold

Invester i obligationer.

Et supplement til dine aktier.

Måske har du hørt om obligationer fra dit boliglån. Det er også en aktivklasse, du kan investere i hos os. Den bedste og mest simple måde at investere i obligationer er gennem investeringsforeninger eller ETF'er. Så foregår al skatteindberetning automatisk, og du opnår en god spredning.

Gå direkte til hele vores obligationsunivers:

Til investeringsforeninger Til ETF'er

  • En del af en diversificeret portefølje

  • Opnå løbende afkast i form af renteindtægt

  • Stort univers af investeringsmuligheder

Om obligationer.

Obligationer repræsenterer et lån mellem ejeren af obligationen og udstederen. I Nordnet Academy kan du lære mere om, hvad en obligation er, hvilke typer der findes, og hvordan du potentielt kan tjene penge på dem: "Hvad er obligationer?"

På vores blog kan du også læse om, hvorfor aktivklassen igen kan blive en attraktiv investeringsmulighed efter at have været overset de seneste år:


Inspiration til din næste investering.

Værdipapirerne i oversigten er ikke ment som investeringsanbefalinger, men en generel oversigt over nogle af de muligheder, der findes.

ETF'er med obligationer.


Se hele listen med ETF'er

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Andre måder at investere i obligationer.

Nordnet One gris 770x325

Nordnet One.

En nem måde at opnå spredning i din portefølje. Vælg mellem tre investeringsfonde med en blanding af aktier og obligationer fra hele verden, og invester til lave omkostninger.

Mere om Nordnet One

Telefon_mand_770x325.jpg

Enkeltobligationer.

Handler du for over 250.000 kr., kan du investere i enkeltobligationer ved at kontakte vores mæglere. Ring på 70 20 66 85 – og tast 2 – så er de klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål.