Tag magten
over din opsparing
.

Kom i gang i dag, det er enkelt og koster ingenting.

Tag magten
over din opsparing.

Kom i gang i dag, det er enkelt og koster ingenting.

Brug nedturen til at blive klar til opturen

Her er et par ideer til, hvordan man som privatinvestor kan foretage et realitetstjek på sin portefølje, mens stormen raser på de finansielle markeder.

→ Se her, hvordan

Afsnit 6 af #Investeringspodcasten

Bliv i 6. afsnit af #Investeringspodcasten med Hansen og Larsen klogere på effekterne af den faldende norske krone, de fortsatte lave oliepriser og om der findes corona-immune selskaber.

→ Du finder podcasten her

Udbytter: Årets udlogning kan blive droppet.

Det er udfordrende og usædvanlige tider for mange. Og derfor skal du være på, at netop det selskab, du har investeriet i, kan komme til at suspendere eller helt droppe udbyttebetalingerne,

→ Læs om årets udbytter

Få mere ud af dine investeringer.

Vores mål er at give dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din opsparing.

Private Banking.

Sig farvel til unødvendige gebyrer, og opdag en ny generation af Private Banking. Med innovative værktøjer og personlig service er det ingen sag at tage magten over sin formue.
→ Private Banking

Nordnet Smarte Porteføljer

Vælg dit risikoniveau og læn dig tilbage. Smarte porteføljer tilpasser selv fordelingen af investeringer, så du altid fastholder dit ønskede risikoniveau. Og nu er de tilgængelige, uanset hvilken type depot du investerer fra.
→ Smarte Porteføljer

Tips og inspiration.

En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Vi hjælper dig med at få en flyvende start.

Nordnet startsida aktieinspiration

Aktie­inspiration.

Nordnet startsida aktieinspiration

Investerings­foreninger.

Nordnet startsida aktieinspiration

Shareville.

Pension.

Så hurtigt kan dine penge vokse.

Find ud af, hvor hurtigt dine penge kan vokse. Det går hurtigere, end du tror, hvis du selv tager magten over din opsparing.

Samlet opsparing

*Det årlige afkast afhænger af en lang række faktorer, eksempelvis markedsudviklingen og sammensætningen af din portefølje. På nordnet.dk finder du information om den historiske udvikling af såvel individuelle værdipapirer som indeks. Bemærk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Beregningen er et eksempel på, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Beregningsresultatet skal ikke opfattes som rådgivning eller anbefaling. Beregningen er en forenkling af virkeligheden.

I beregningen har vi kun taget højde for et begrænset antal parametre:

  • startbeløb
  • månedlig opsparingsbeløb
  • tidshorisont
  • forventet afkast per år

Det er ikke muligt på forhånd at sige, hvor meget afkastet vil være i virkeligheden. Afkastet i eksemplet er baseret på en antagelse.

Opsparing påvirkes af bl.a. inflation, beskatning, valutakurser og gebyrer, som ikke er medtaget i regneeksemplet.

Vi har bestræbt os på at sikre, at beregningerne er korrekte, men vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller forkerte beregninger, der måtte opstå.

Hent Nordnet-appen.

Hold styr på dine investeringer direkte på din mobil eller tablet. Skræddersy dit nyhedsfeed, og få notifikationer om dine ordrer og transaktioner. Og meget mere. Appen er selvfølgelig gratis.

Nu også som Dark Mode!

Badges

Velkommen til Kundeservice.

Find de oftest stillede spørgsmål og svar på vores FAQ side. Kan du ikke finde svaret der, så har du mulighed for at kontakte Kundeservice her.

Velkommen til Kundeservice.