Customer service

Hvordan beskytter jeg mine indlogningsoplysninger?

  • Giv aldrig andre dine brugeroplysninger, hverken via telefonen, e-mail eller på andre hjemmesider. Giv heller aldrig personlig finansiel information, kontaktopslysninger og lignende til andre via hjemmesider, som ikke er nordnet.dk.
  • Gem aldrig brugernavn eller password på en computer, som bruges af andre end dig selv.
  • Lad aldrig dine brugeroplysninger ligge fremme, hvor andre kan finde dem.
  • Undgå at klikke på links fra ukendte afsendere, og download aldrig gratis programmer, screensavers, spil eller andet fra sider, som du har den mindste mistanke om kan være useriøse. Det sidste er meget vigtigt, da der kan ligge programmmer skjult i noget, som ellers virker harmløst.
  • Nordnets personale har ikke adgang til dit password, det er kun dig, som har det. Skulle du glemme dit password, må du derfor bestille et nyt hos Nordnet. Passwordet sendes derefter til dig med posten. OBS!Nordnet vil aldrig henvende sig til dig og bede om password. Spørger nogen efter disse oplysninger, skal du altså ikke udlevere dem.
  • For at forhøje din sikkerhed anbefaler vi, at du regelmæssigt ændrer såvel brugernavn som password. Det kan du selv gøre, når du er logget ind på nordnet.dk ved at klikke på Depot og vælge Indstillingerexternal link. Her er det muligt at ændre brugeroplysninger direkte på skærmen.
  • Har du mistet dine indlogningsoplysninger, eller har du en mistanke om, at uvedkommende har fået adgang til dem? Kontakt da Nordnet så hurtigt som muligt på 70 20 66 85.

Kontakt os

Kundeservice
70 20 66 85
Mægler
70 20 66 85 - tast 2

Åbningstider Kundeservice

Mandag - Fredag
9:00 - 17:00

Åbningstider Mægler

Mandag - Fredag
8:30 - 22:00

Handel i USA

Mandag - Fredag
15:30 - 22:00
Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.Læs mere