Customer service

Er mit depot hos Nordnet sikkert?

Din sikkerhed som kunde er af højeste prioritet for Nordnet. Derfor følger vi udviklingen meget nøje, for altid at kunne være i front med løsninger, som gør det sikkert at handle værdipapirer via internettet.

Når du logger ind i dit depot med dine brugeroplysninger, foregår indlogningen gennem en såkaldt https-tilslutning. Samtlige sider, som du besøger, når du er logget ind, er krypterede, og det samme gælder al information, som du selv afgiver på Nordnets hjemmesider. Nordnet bruger krypteringsprotokol SSL 3.0 og TSL 1.0.

Når du er indlogget hos Nordnet, kan du kun overføre penge eller værdipapirer fra dit depot til dine på forhånd anmeldte konti. Nordnet tilbyder ikke såkaldt betalingsformidling. Dette øger sikkerheden, da dine penge og værdipapirer ikke kan overføres til konti, som du ikke selv har angivet. Oplysninger om forhåndsanmeldte konti arkiveres af Nordnet og kontrolleres ved hver overførsel. Det gælder såvel ved overførsel til dine eksterne konti som ved overførsel til andre depoter hos Nordnet.

Kontakt os

Kundeservice
70 20 66 85
Mægler
70 20 66 85 - tast 2

Åbningstider Kundeservice

Mandag - Fredag
9:00 - 17:00

Åbningstider Mægler

Mandag - Fredag
8:30 - 22:00

Handel i USA

Mandag - Fredag
15:30 - 22:00
Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.Læs mere