Spring til hovedindhold

Hej! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvornår kan et Bull & Bear certifikat knockes/stoppes ud?

Afhængig af, om det er et Bull & Bear-certifikat med eller uden stop loss-buffer, afsluttes disse ved forskellige lejligheder.

Bull-certifikater uden stop-loss buffer
Hvis den negative værdiudvikling i det underliggende aktiv i en dag ganget med gearingen er 100% – eller mere – stoppes produktet og afnoteres derefter til den næste handelsdag, og det investerede beløb vil gå tabt.

Bear-certifikat uden stop-loss buffer
Hvis den positive værdiudvikling i det underliggende aktiv i løbet af en dag ganget med gearingen er 100% – eller mere – stoppes produktet og afnoteres derefter til den næste handelsdag, og det investerede beløb vil gå tabt.

Bull certifikat med stop-loss buffer
Hvis den negative værdiudvikling i det underliggende aktiv i løbet af en dag ganget med gearingen er lig med eller overstiger Stop-loss bufferen, stoppes produktet ud og afnoteres derefter til den næste handelsdag. Det fulde eller en del af det investerede beløb vil gå tabt.

Bear certifikat med stop-loss buffer
Hvis den positive værdiudvikling i det underliggende aktiv i løbet af en dag ganget med gearingen er lig med eller overstiger stop-loss bufferen, stoppes produktet og afnoteres derefter til den næste handelsdag. Det fulde eller en del af det investerede beløb vil gå tabt. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tilbage