Op

Del:

Nedenstående er information fra Nykredit Invest og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

Robust, langsigtet afkast

Hvornår er det egentlig tid til at investere? Er det, når børnene er flyttet hjemmefra? Eller når der er flere på vej? Eller når huset lige er blevet solgt? Kan det være for sent? Kan man starte fra nul?

Ambitioner, robusthed, og ansvarlighed. Det er de tre kerneværdier, der går på tværs af alt i Nykredit Invest.

De er grundpillerne i den måde, vi arbejder og i den måde vi plejer vores kunders investeringer på.

Vores investeringsmedarbejdere er hjørnestenen i processen. De er blandt de dygtigste og mest erfarne håndværkere, arbejder med de skarpeste værktøjer og med en klar vision om at skabe gode, langsigtede investeringsresultater på din opsparing.

I Nykredit Invest tror vi ikke på held, men på en trykprøvet, veldokumenteret investeringsproces, der bygger på analyse, fokuseret struktur og klare metoder. Vi forsøger at undgå unødige risici, og vil hellere takke nej til en potentielt god investering end at løbe en risiko, vi ikke helt forstår.

Ansvarlighed er centralt i vores tilgang til dine investeringer. Dels fordi vi har og tager et ansvar for dine investeringer, og dels fordi det er vores opgave at finde virksomheder, der opfører sig ordentligt. Det er ikke bare en sund holdning. Vi mener faktisk også, at ansvarlighed i investeringsarbejdet skaber værdi for dig på lang sigt.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.