Op

Del:

Nedenstående er information fra Absalon Invest og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

Absalon Invest

Absalon Invest er en fokuseret investeringsforening, der i alt udbyder 9 børsnoterede investeringsfonde. Den førende fond er Absalon Invest Rusland, der er den eneste fond i Danmark, der udelukkende investerer i russisk aktier og aktier inden for SNG-landene. Absalon Invest har desuden en fond med danske aktier samt to fonde med globale virksomhedsobligationer. Absalon Invest sætter en ære i at bruge eksterne porteføljemanagere til at udvælge porteføljerne. Performance og omkostninger følges tæt af en selvstændig bestyrelse. Absalon Invest har ikke tegningsprovisioner. Syv af fondene er ratet af Morningstar.

Absalon Invest hed indtil efteråret 2013 Alfred Berg Invest, hvor Formueplejekoncernen overtog administrationen af foreningen fra Alfred Berg Danmark. Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige og privatejede kapitalforvalter, og gruppen udbyder i alt 19 børsnoterede kapital- og investeringsforeninger.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.