Op

Del:

Nedenstående er information fra Danske Invest og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

Vores eksperter håndplukker dine investeringer – og deler ud af deres viden

”Det handler i høj grad om mennesker, og om at tiltrække og fastholde de allerbedste inden for hvert deres område. Det er mennesker, der gør hele forskellen,” siger Morten Rasten, adm. direktør i Danske Invest Management, når man spørger ham, hvorfor Morningstar 8 år i træk, har kåret Danske Invest som Danmarks bedste investeringsforening til aktier.

Håndplukkede investeringer
Eksperter fra både ind- og udland håndplukker investeringerne til Danske Invests aktivt forvaltede fonde, og en ny investering bliver først foretaget, når et grundigt analysearbejde viser, at netop den investering har stort potentiale og potentiale til at slå det generelle marked.

”Det er ikke maskiner, der udvælger investeringer til vores aktivt forvaltede fonde, og vi sælger heller ikke en investering, fordi det generelle marked oplever tider med bølgegang. Vi investerer langsigtet og beholder de fleste af vores investeringer i flere år,” tilføjer han.

Som en del af deres daglige arbejde holder porteføljerådgiverne løbende møder med ledelsen i selskaberne. De kan naturligvis ikke fortælle noget, som ikke allerede er meldt ud til markedet, men det giver en stærkere fornemmelse for retningen i selskabet, når man sidder ansigt til ansigt med de mennesker, der tager beslutningerne, lyder det fra Morten Rasten.

”Det er et direkte krav til vores rådgivere, at de sparrer og interagerer med de selskaber, vi investerer i,” siger han.

Vi deler ud af vores viden
Selvfølgelig holder porteføljerådgiverne sig konstant opdateret, om de vilkår selskaberne agerer i. Det kan fx være, hvordan den videnskabelige udvikling påvirker den amerikanske medicinalsektor, og hvilke dynamikker der kan have indflydelse på den europæiske bilsektor.

Den viden tror vi, mange af vores investorer er interesserede i, og vi deler derfor ud af den på investorview.dkexternal link, opens in new window – en side dedikeret til investeringsnyheder.

Her kan du blive opdateret med relevante nyheder og få indsigt og inspiration fra eksperter fra ind- og udland. Vi fortæller bl.a., hvilke investeringsbeslutninger vi træffer – og hvorfor, hvordan vi vurderer væsentlige begivenheder, kigger ind i interessante investeringstrends og meget mere.

Du finder også investeringsnyheder fra os på app’en Investorview,external link, opens in new window eller du kan følge os på LinkedIn eller Twitter.

Vil du vide mere om vores fonde?
Så kig forbi danskeinvest.dk eller ring til en af vores rådgivere i Investering Direkte på 5585 0435.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.