Op

Del:

Nedenstående er information fra Sparinvest og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

Sparinvest – langsigtet investering i en kortsigtet verden

Sparinvest er en uafhængig kapitalforvalter, der blev grundlagt som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968. Vi har specialiseret os i langsigtede investeringsstrategier, og vi er blandt Danmarks største udbydere af value- og indeksfonde.

Vi ser på risiko før afkast
Vores mission er at skabe et attraktivt langsigtet afkast gennem en systematisk og akademisk velfunderet tilgang til investering. Vi fokuserer på få, men nøje udvalgte, investeringskoncepter, og mantraet ”risiko før afkast” er omdrejningspunktet i vores arbejde.

Undervurderede aktier med en ”sikkerhedsmargin”
I vores value-fonde sammensætter vi brede porteføljer med aktier fra ca. 100 finansielt stærke virksomheder, herunder også mindre virksomheder. Vi køber kun de aktier, vi mener kan handles med en betydelig rabat i forhold til, hvad virksomheden bag reelt er værd. Aktierne sælges først, når kursen er steget til virksomhedens reelle værdi.

Passiv investering, der følger markedet
Vores indeksfonde dækker det meste af verden, og til forskel fra aktivt forvaltede fonde følger de udviklingen i udvalgte markedsindeks, uanset om kurserne går op eller ned. Alle vores indeksfonde er baseret på modeller, hvor menneskelige beslutninger i det daglige holdes på et minimum. Det holder omkostningerne i bund og er med til at sikre konkurrencedygtige afkast.

Fonde til alle temperamenter
Ud over vores value- og indeksfonde tilbyder vi bl.a. investering i virksomhedsobligationer, danske obligationer og blandede fonde, der mikser investering i aktier og obligationer. Uanset om du er til lav risiko og har en kort investeringshorisont, eller om du først skal bruge din opsparing om mange år, har vi sandsynligvis en fond, der passer til dit behov.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.