Investering i finansielle instrumenter er altid forbundet med en risiko. Den investerede kapital kan såvel stige som falde i værdi, og der er ingen garanti for, at du får det investerede beløb tilbage. Historisk afkast garanterer ikke fremtidigt afkast.

Nedenstående er information fra Nustay og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

Op

Nustay noteres på Spotlight Stock Market

Nordnet giver dig mulighed for at tegne aktier i Nustay i forbindelse med selskabets notering på Spotlight Stock market. Eventuel tildeling er kurtagefri hos Nordnet.

Baggrunden for børsnoteringen

Nustay er en dansk virksomhed inden for hotelreservationsbranchen, der tilbyder kunderne et nyt bookingkoncept. Nustays vision er at blive verdens bedste og mest nyskabende platform for bestilling af hotelværelser.

Nustay foretager nu en børsnotering til cirka 21,3 millioner DKK før udstedelsesomkostninger inden noteringen på Spotlight Stock Market. Den kapital, som opnås gennem udstedelsen, skal primært finansiere markedsføring af selskabets platform til bestilling af hotelværelser for at fremme Nustays fortsatte vækst. Hensigten med udstedelsen er derudover at finansiere øvrige driftsomkostninger og skabe et bredere ejerskab gennem etableringen af en omfattende base af ambassadører og nye kunder.

Kort oversigt over Nustay

I det sidste årti har online bookingportaler i rejsebranchen såsom Booking.com og Hotels.com oplevet betydelig vækst. Ved hjælp af disse onlinetjenester er det ikke blot blevet nemmere og lettere tilgængeligt for forbrugere at bestille flybilletter og hotelværelser, det er også blevet en hel del billigere.

Nustay er en dansk virksomhed inden for hotelreservationsbranchen, der tilbyder kunderne et nyt bookingkoncept. Nustays vision er at blive verdens bedste og mest nyskabende platform for bestilling af hotelværelser. Selskabets innovative og avancerede platform til hotelreservationer er blevet udviklet siden 2014. Platformen er nu online og har bevist sin evne til at håndtere kunder fra hele verden.

Nustay er et online rejsebureau, der leverer skræddersyede hotelpakker til hver registreret bruger alt efter brugerens præferencer og forventninger til et hotelophold. Nustay skiller sig ud fra konkurrenterne – eksisterende aktører i branchen såsom Booking.com og Hotels.com – ved at forene de bedste og vigtigste elementer i hotelreservationer på nettet – nemlig at have flest mulige hoteller tilgængelige, en god bestillingsoplevelse og lavere priser end konkurrenterne.

En vigtig forskel mellem Nustay og de eksisterende aktører i hotelbestillingsbranchen er, at Nustay er i stand til at kombinere lave priser fra Business-to-Business (B2B) modellen (for eksempel store rejsebureauer, der tilbyder hotelværelser sammen med flybilletter) med Business-to-Consumer (B2C) modellen, som tilbyder kunderne et stort udvalg af hoteller og muligheden for at bestille på nettet.

Selskabet betegner denne kombination som dets hybrid-forretningsmodel. Denne forretningsmodel muliggøres af Nustays specialiserede IT-platform, dets unikke partnerskabsaftaler med førende B2B-hoteludbydere og dets partnerskabsaftaler med brancheførende B2C-hoteludbydere såsom Expedia, Priceline og Agoda. Resultatet er, at det i de fleste tilfælde er billigere at bestille et hotelværelse gennem Nustay end gennem konkurrenterne.

Endvidere er det en væsentlig del af Nustays forretningsmodel, at kunderne betaler for deres hotelværelser, når bestillingen er fuldført. Selskabet betaler derefter ikke B2B-hoteludbyderne før op til 30 dage efter, at hotelgæstens ophold er afsluttet. Dette giver Nustay en kontinuerlig robust pengestrøm, som finansierer selskabets tiltagende vækst og reducerer behovet for ekstern finansiering.

 

Fakta om noteringen

Fakta

 

Pris

7,20 DKK/aktie

Tegningsperiode

14. februar - 5. marts 2019

Selskabets markedsværdi inden udbuddet

Cirka 110 mio. DKK

Kurtage*

0 kr.

Sidste svardag til Nordnet

5. marts 2019 kl. 23:59

Pengene skal være tilgængelige på depotet

5. marts 2019 kl. 23:59

Mindste tegning

500 aktier, svarende til 3.600 DKK

Forventet første handelsdag

22. marts 2019

Liste

Spotlight Stock Market

Ticker

NUSTAY

Selskabets hjemmeside

nustay.dkexternal link, opens in new window

 

*Som kunde hos Nordnet betaler du 0 kr. i kurtage. Nordnet modtager et engangshonorar fra emissionsselskabet i form af en procentsats af det beløb, som Nordnets kunder har tegnet aktier for.

Ved overtegning kan du få tildelt et lavere antal aktier, end du havde ønsket, eller slet ingen. Det har ingen betydning, hvornår i tegningsperioden du svarer på tilbuddet. Transaktionen kan afbrydes, dog ikke efter at handlen med værdipapiret er begyndt.

Fuldstændige vilkår:

Prospekt (engelsk)external link, opens in new window

 

Webinar med Nustay's CEO d. 27. februar

Onsdag den 27. februar har du mulighed for at høre mere om den danske iværksættervirksomhed Nustay, som søger 21,3 millioner DKK til notering på Spotlight Stock Market.

Præsentationen leveres af virksomhedens CEO, Mathias Lundø Nielsen, som vil fortælle om investeringscasen i Nustay og planerne for fremtiden. Efter præsentationen vil du have mulighed for at stille spørgsmål direkte til Mathias Lundø Nielsen.

Webinaret afholdes onsdag den 27. februar kl. 16.00 - 16.45

Tilmeld dig her

Nustays styrker og konkurrencefordele


 • Nustay opererer på hotelbooking-markedet, der er værd at flere milliarder dollars årligt. Virksomheden tilbyder sine kunder et nyt bookingkoncept for over 1,5 millioner hoteller verden over baseret på en hybrid forretningsmodel.
 • Nustay har en usædvanlig stærk og diversificeret bestyrelse og et team af mennesker - for eksempel har Nustays grundlægger og administrerende direktør tidligere startet og drevet fem e-handelsfirmaer, Nustays formand er aktiv i bestyrelserne for f.eks. Volvo Cars og IKEA og Nustays Chief Marketing Officer har været Head of Online Marketing på Momondo i seks år.
 • Virksomhedens platform er lanceret globalt. I januar 2019 alene blev mere end 8.600 hotelnætter reserveret gennem hjemmesiden. Virksomheden er nu klar til at opskalere.
 • Nustay har en forretningsmodel, der muliggør en kontinuerlig stærk pengestrøm, hvilket igen reducerer virksomhedens behov for fremtidig ekstern finansiering.
 • Virksomhedens platform gør det muligt at kombinere det store hoteludbud fra almindelige rejsebureauer med priserne på specialiserede B2B-forretningsrejser. I cirka 80% af alle søgninger for hotelværelser er Nustay i gennemsnit 30% billigere end sine konkurrenter.
 • Nustay er i stand til at levere tilpassede tilbud til kunder baseret på kundens interesser og præferencer.
 • Nustay har en unik direkte aftale med Google Hotel Ads og nøglepartnerskabsaftaler på plads med f.eks. Kayak, Trivago og Momondo.
 • Med yderligere finansiering fra den planlagte børsnotering forventes Nustays indtægter at stige kraftigt - med tocifret månedlig vækst - i den nærmeste fremtid, da mere af budgettet kan fordeles til internetbaserede marketingaktiviteter. Nustay planlægger også at lancere flere tilføjelser til platformen, f.eks et nyt kundeloyalitetsprogram, en mobilapp og tilføje flere hoteller og ferieboliger til platformen for yderligere at øge virksomhedens indtægter og sikre den langsigtede vækst.

 

 

Formålet med børsnoteringen

For at styrke selskabets kapital har Nustay besluttet at gennemføre en nyemission for ca. DKK 21,3 mio. (inden udstedelsesomkostninger), inden planlagt notering på Spotlight Stock Market. Kapitalen, som Nustay får tilført gennem nyemissionen, er primært beregnet til at finansiere markedsføringen af ​​selskabets hotelbookingsplatform for at muliggøre Nustays fortsatte vækst. Emissionen skal også finansiere andre driftsomkostninger og skabe spredning i ejerskabet for at opbygge en bred base af ambassadører og potentielle nye kunder. I detaljer er udgiftsprovenuet beregnet til at finansiere følgende, sorteret efter prioritet:

 • Markedsføring

Cirka 37,5%

 • Organisationsudvikling

Cirka 17,5%

 • Tilbagebetaling af gæld

Cirka 15%

 • Platformsudvikling

Cirka 13%

 • Emissionsomkostninger

Cirka 10%

 • Strukturelle omkostninger

Cirka 7%

Selskabets mål

2019

Driftsmål

 • Lancering af kundeloyalitetsprogram.
 • Lancering af applikation til mobilen.
 • Lancering af Nustays mere omfattende markedsføringsaktiviteter på nettet.

Finansielle mål

 • Månedlig omsætning med tocifret vækst.
 • Opnåelse, inden for 12 måneder efter noteringen på Spotlight Stock Market, af en kortsigtet omsætning på 40 millioner DKK.
 • Opnåelse, inden for 12 måneder efter noteringen på Spotlight Spotlight Stock Market, af en kortsigtet nettoindtjening på over 4 millioner DKK.
 • Positiv pengestrøm for året 2019.

2020

Driftsmål

 • Lancering af en B2B hotel-API (grænseflade).

Finansielle mål

 • Månedlig omsætning med tocifret vækst.
 • Opnåelse, inden for 24 måneder efter noteringen på Spotlight Spotlight Stock Market, af en kortsigtet omsætning på over 100 millioner DKK.
 • Opnåelse, inden for 24 måneder efter noteringen på Spotlight
  Stock Market, af en kortsigtet nettoindtjening på over 10 millioner DKK.
 • Opnåelse af et positivt markedsføringsregnskab (defineret som nettoindtjening minus markedsføringsomkostninger).

Risici

Den 3. januar 2018 trådte nye krav til rapportering og gennemgang af tegninger ved corporate actions i kraft med implementeringen af MIFID II/MIFIR. Derfor forbeholder Nordnet sig retten til at slette svar på corporate actions, hvis de nye krav ikke er opfyldt. De nye krav betyder blandt andet, at tegning via et depot, som ejes af en mindreårig, skal indsendes via fuldmagtshaver, og virksomhedsdepoter skal have en LEI-kode for at kunne deltage i corporate actions. Læs mere om LEI-koder her.

Bemærk, at aktierne ikke giver nogen garanteret indkomst og ingen kapitalbeskyttelse, en investering i aktierne er kun egnet for investorer, som ikke har et behov for en garanteret indtægt eller kapitalbeskyttelse. En investor, som vælger at investere i aktier i tilbuddet, skal være i stand til at vurdere fordele og risici ved en sådan investering og kunne bære eventuelle tab, som kan opstå i forbindelse med en investering i aktier.

Eftersom Nordnet ikke har al information om dig som kunde med hensyn til de kriterier, som tages i betragtning (læs mere her) vil Nordnet ikke kunne foretage en fuldstændig målgruppevurdering. De kriterier, som Nordnet, har kendskab til, vil imidlertid blive taget i betragtning. Blandt andet medfører det, at instrumenter, som er beregnet til professionelle kunder, ikke vil blive tilbudt til ikke-professionelle kunder. Har du en beholdning, kan du dog altid sælge instrumenter uagtet målgruppevurdering. Vidensniveauet vil Nordnet sikre, ved at du som Kunde gennemfører videnstesten på Nordnets hjemmeside.

Nordnet foretager desuden ikke en egnethedsvurdering i overensstemmelse med MiFID II eller en anbefaling til nogen investor eller gruppe af investorer til at investere i, erhverve eller foretage andre handlinger vedrørende aktier i Tilbuddet.

Nustays forretning er, ligesom alle andre forretninger, forbundet med risici. Det er derfor yderst vigtigt at overveje relevante risici ved vurderingen af ​​virksomhedens drift. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er risiko for, at hele den investerede kapital kan gå tabt, og en investor bør foretage en omfattende evaluering af informationerne i virksomhedsbeskrivelsen samt en generel global vurdering. En række faktorer uden for selskabets kontrol påvirker indtjeningen og den finansielle position.

Selskabets virksomhedsbeskrivelse indeholder en liste over de risikofaktorer, som selskabet anser for at være mest sandsynlige for at påvirke selskabets fremtidige udvikling. Listen over mulige risikofaktorer betragtes som ikke fuldstændig. Listen over risici er ikke prioriteret efter risikograd. Inden du tegner aktier i Nustay, bør du læse selskabets virksomhedsbeskrivelse, som er tilgængeligt her og på selskabets hjemmeside.

Enhver beslutning om at investere i Nustay skal udelukkende ske på baggrund af informationen som helhed i virksomhedsbeskrivelsen, herunder ovennævnte risikofaktorer.

Nordnet modtager et engangshonorar fra selskabet eller rådgiveren i Tilbuddet i forbindelse med noteringen. Læs mere om tredjepartshonorarer her. Bemærk, at tildelingen afgøres af selskabets bestyrelse i samråd med de finansielle rådgivere. Nordnet træffer ikke beslutning om tildeling. For mere information om tildelingsprincipper, se virksomhedsbeskrivelse. Materialet ovenfor, som er hentet fra Tilbuddets dokumenter, er ikke gennemgået af Nordnet inden publicering.

Nordnet fralægger sig ansvaret for det resultat, som skyldes, at en bruger på forskellige måder udnytter dette materiale.

Materialet skal ikke opfattes, som at Nordnet stiller investeringsrådgivning til rådighed eller giver investeringsanbefalinger.

 

Sådan tegner du via Nordnet

Tegn aktier som Nordnet-kunde


Hvis du er kunde hos Nordnet kan du hurtigt og let tegen aktier, når du er logget ind på dit depot.

Log ind på dit Nordnet-depot

Tegn aktier i tilbuddet under fanen Depot > Børsnoteringer

Bliv kunde og tegn aktier


Er du privatperson men endnu ikke Nordnet-kunde? Start med at åbne et depot, når du har gjort det, kan du logge ind og tegne aktier.

Åbn et depot med NemID – det tager kun et par minutter. Og det er gratis

Log ind og sæt penge ind

Tegn aktier i tilbuddet under fanen Depot > Børsnoteringer

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.