Op

Del:

Penge med Per

Podcasten om investering og økonomi i øjenhøjde.

Vi taler om dine penge

”Penge med Per” er podcasten om investering og økonomi i øjenhøjde. Investeringsøkonom Per Hansen har gæster i studiet, som gerne skal gøre dig klogere på det, som bevæger sig på finansmarkederne. Der er fart over feltet, og Per gør sit til, at gæsterne både gør lytterne klogere, men samtidig ikke slipper af sted med at tale udenom. Velkommen til en omgang ”hard talk” i #PengemedPer

Du kan kommentere via nordnetbloggen.dk, Facebook og Twitter med hashtaggen #PengemedPer

Hver mandag finder du en ny episode her på nordnet.dk og på SoundCloud.

RSS
SoundCloud
iTunes
Podcast-app

Lyt på din smartphone

Luk
Læs mere


Hvis du vil høre podcasten fra din smartphone, så kræver det, at du har en app installeret, der kan afspille podcasts. Et tip er at downloade SoundClouds app til iPhoneexternal link, opens in new window eller SoundClouds app til Androidexternal link, opens in new window. Du kan også lytte via iTunesexternal link, opens in new window eller bruge Apples podcast-appexternal link, opens in new window, der er installeret på de fleste iPhones. Med en app kan du lytte til podcasten på din smartphone, når du vil, og uanset om du er hjemme eller på farten.

Sådan gør du:

  • Åbn den app, du har valgt at bruge til podcasts
  • Søg på Penge med Per
  • Vælg den episode af Penge med Per, som du vil lytte til

Vil du følge med i fremtidige episoder, så vælg Abonnér eller Follow, når du er inde på Penge med Per. Så får du automatisk en melding, når der er en ny episode af podcasten.

Lyt til den seneste episode

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.