Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Emissioner, udbytte m.m.

Beskatning af udbytte

Der bliver tilbageholdt 27% udbytteskat på udbytte fra danske selskaber.

Er du ikke skattepligtigt i Danmark, kan du tilbagesøge eventuelt for meget betalt udbytteskat ved at henvende dig til de danske skattemyndigheder, hvis der findes en dobbeltbeskatningsaftale mellem Danmark og det land, hvor du er skattepligtig.

Nordnet kan ikke hjælpe med rettelser eller tilbagebetaling, hvis du har betalt for meget i skat.

Hvornår får jeg udbytte fra mine danske aktier ind på mit depot?

Fra udbyttedagen (x-dagen) går der to valørdage, inden udbyttet er på dit depot.

Du kan se en liste med dato for generelforsamlinger og udbyttedatoer her.

Hvornår skal jeg eje en aktie for at få udbytte?

For at være berettiget til aktieudbytte, skal du eje aktien, når børsen lukker den dag, hvor der holdes generalforsamling.  Sælger du din aktie lige inden, så er du ikke berettet til udbytte. Du kan følge med i, hvornår der er generalforsamling, og hvilke selskaber, der forventes at betale udbytte under fanebladet Markedet og punktet Kommende generalforsamlinger og udbytte.

Du kan desuden se datoen for et specifikt selskab, når du er kikker på den aktuelle aktie og vælger fanebladet Selskabsdata. Nederst i højre hjørne under Corporate Actions ser du, hvornår selskabet holder Generalforsamling.   

Mere om

Emissioner, udbytte m.m.70 20 66 85

Mandag - fredag 8.30 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.