Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Handel

Hvor lang tid tager det at handle Superfonden og internationale fonde, og hvilken kurs får jeg?

Herunder finder du omtrentlige handelstider for fondsordrer, samt hvornår fonden eller salgsbeløbet er synligt på dit depot.

Samme dag, som du afgiver en ordre, sender Nordnet ordren til det pågældende fondsselskab, under forudsætning af, at du afgiver ordren inden kl. 13:00. Du kan selvfølgelig afgive en ordre 24 timer i døgnet via nordnet.dk. Hvis ordren modtages efter kl. 13:00 eller på en helligdag, sendes ordren til fondsselskabet den næstkommende hverdag.

Nordnet kan ikke garantere, at ordren gennemføres på en bestemt dato, men kun en beregnet forretningsdato*. Det er det respektive fondsselskabs rutiner, som afgør, hvilken kurs du får, samt hvornår fonden er synlig på dit depot.

Fond

Forretningsdag – køb

Forretningsdag – salg

Synligt på depotet

Nordiske fonde

0-2 dage

0-2 dage

1-5 dage

Øvrige fonde

0-4 dage

0-4 dage

2-6 dage

 


For mere information om et specifikt fondsselskabs rutiner, beder vi dig i første omgang kontakte fondsselskabet. Du er også velkommen til at kontakte Nordnets Kundeservice.

* Forretningsdatoen er den dag, købet eller salget gennemføres. Det er dagens kurs, som handlen gennemføres til.

Hvor ser jeg børsernes åbningstider?

Her finder du en oversigt over børsernes åbningstider.

Mere om

Handel70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.