Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Kredit & shorthandel

Hvem kan få Superlånet med reduceret rente?

Alle kunder med et aktiedepot med godkendt belåning, en af rentemodellerne Standard, Bonus, Pro eller Private Banking. Kontoen skal opfylde kriterierne for at få Superlånet.

Hvad er kriterierne for at få de forskellige renterabatter i Superlånet?

  • Rabatniveau 1: Du må ikke have en aktie eller en ETF, der er større end 20 % af din portefølje, eller en investeringsforening, der er større end 60 % af din portefølje. Du må maksimalt bruge 40 % af din belåningsværdi.
  • Rabatniveau 2: Du må ikke have en aktie eller en ETF, der er større end 25 % af din portefølje, eller en investeringsforening, der er større end 75 % af din portefølje. Du kan maksimalt bruge 60 % af din belåningsværdi.

Får jeg samme rabat og rente på alle valutaer?

Nej, i prislisten finder du en oversigt over, hvilken rabat og effektiv rente, der gælder i andre valutaer for de forskellige rabatniveauer.

Kan jeg forhandle, hvor meget renten reduceres?

Nej. Samme reducering gælder for alle kunder.

Hvorfor kan kunder med en forhandlet rente ikke få Superlånet med reduceret rente?

Kunder med en forhandlet rente har allerede indgået en individuel aftale med Nordnet, men disse kunder kan når som helst frasige sig den rente, de har forhandlet, hvis de vil have Superlånet med reduceret rente.

Skal jeg have en kreditaftale for at kunne få Superlånet med reduceret rente?

Ja, ellers kan du ikke låne penge.

Hvornår ændres min rentereduktion?

Den renterabat, du har ret til, vurderes hver nat i børsens lukketid. Hvis din renterabat ændres, vil du få besked om dette på nordnet.dk. Du får besked samme dag, som din nye renterabat gælder fra.

Hvorfor skal jeg godkende nye vilkår for Superlånet?

Så der er klarhed for dig og Nordnet om, hvad der gør sig gældende i en given situation.

Hvordan ansøger jeg om Superlånet?

Du kan ansøge om Superlånet, når du er logget ind på nordnet.dk, på produktsiden for Kredit.

Hvordan opsiger jeg Superlånet?

Hvis du ønsker det, så kan du opsige Superlånet, når du er logget ind på siden Mine aftaler og abonnementer.

Kan jeg få samme rentereduktion, selv om min konto ikke opfylder kravene?

Nej. For at få Superlånet, skal du leve op til kravene, som du kan se her på produktsiden for Kredit. Når du ansøger, får du besked om, hvad du kan gøre, for at leve op til kravene.

Hvorfor får jeg ikke rentereduktion, når jeg har derivater eller shortede aktier på min konto? Selvom dette faktisk reducerer risikoen på min konto.

Superlånet er baseret på nogle enkle regler, som skal være nemme at gennemskue og ikke bero på individuelle eller subjektive vurderinger. Da derivater og/eller shortpositioner ofte øger risikoen i en portefølje, går systemet ud fra som givet, at de vil gøre det.

Jeg har flere konti hos Nordnet, og min samlede portefølje lever op til vilkårene. Alligevel får jeg ikke Superlånet. Hvordan kan det være?

Vores system beregner belåningen på kontoniveau. Det giver dig frihed til at have flere porteføljer med forskellige strategier. Til gengæld kan du være nødt til at samle din portefølje på en konto, hvis du vil udnytte renterabatten Superlånet.

Mere om

Kredit & shorthandel70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.