Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Login & sikkerhed

Er mit depot hos Nordnet sikkert?

Din sikkerhed som kunde er af højeste prioritet for Nordnet. Derfor følger vi udviklingen meget nøje, for altid at kunne være i front med løsninger, som gør det sikkert at handle værdipapirer via internettet.

Når du logger ind i dit depot med dine brugeroplysninger, foregår indlogningen gennem en såkaldt https-tilslutning. Samtlige sider, som du besøger, når du er logget ind, er krypterede, og det samme gælder al information, som du selv afgiver på Nordnets hjemmesider. Nordnet bruger krypteringsprotokol TSL 1.0.

Når du er logget ind på nordnet.dk, kan du kun overføre penge eller værdipapirer fra dit depot til dine på forhånd anmeldte konti. Nordnet tilbyder ikke såkaldt betalingsformidling. Dette øger sikkerheden, da dine penge og værdipapirer ikke kan overføres til konti, som du ikke selv har angivet. Oplysninger om forhåndsanmeldte konti arkiveres af Nordnet og kontrolleres ved hver overførsel. Det gælder såvel ved overførsel til dine eksterne konti som ved overførsel til andre depoter hos Nordnet.

Hvad kan jeg selv gøre for at forhøje min sikkerhed?

Det er vigtigt, at du selv installerer og regelmæssigt opdaterer din computers virusbeskyttelse. Lige så vigtigt er det, at du aktiverer din computers firewall for at undgå trojaner m.m. Brug også gerne et antispyware-program for at fjerne spionprogrammer (hvis dette ikke allerede er inkluderet i dit antivirusprogram).

Opdater også regelmæssigt dit operativsystem (f.eks. Windows eller Mac OS X) og øvrige programmer med de nyeste sikkerhedsopdateringer.

Når du skal logge ind på vores hjemmeside, bør du selv skrive webadressen www.nordnet.dk i din browser. Gå ikke ind via links på andre hjemmesider eller i email du modtager.

Log kun ind på Nordnets hjemmeside fra en pålidelig internetleverandør, og log altid af ved at klikke på knappen "Log af", når du forlader computeren.

Hvordan arbejder Nordnet med sikkerhed på internettet?

For Nordnet er sikkerheden helt central. Vi følger udviklingen meget nøje og gennemfører løbende forbedringer for at opretholde de sikrest mulige løsninger for investering i værdipapirer på nettet.

Al kommunikation som indeholder personlig information krypteres inden den sendes over internettet. Ingen uvedkommende kan få adgang til information om dit depot – under forudsætning af at du selv beskytter dine brugeroplysninger.

Mere om

Login & sikkerhed70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.