Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Priser

Hvilken kurtage betaler jeg?

Kurtagen afhænger af, hvilket marked du handler på, og om du er standard-, bonus- eller prokunde.
Du finder en fuldstændig prisliste her.

Hvordan beregnes kurtagen ved en handel?

Kurtage er omkostningerne forbundet med at købe eller sælge en aktie. Kurtage er en procentdel af handelssummen. Dog skal du altid mindst betale en fast minimumskurtage, dvs. en minimumsafgift, når du gennemfører en aktiehandel. For danske aktier skal du f.eks. mindst betale 29 kr. for at gennemføre en handel.

Hvornår trækkes kurtagen når jeg handler aktier?

Kurtagen trækkes fra dit depot natten efter du har gennemført en handel. Samtidig oprettes din afregningsnota under ”Transaktioner og notaer”.

Hvor finder jeg en oversigt over alle priser og afgifter?

Du finder alle priser og afgifter i vores prisliste.

Hvilken kurtage betaler jeg som medlem af Dansk Aktionærforening?

Er du medlem af Dansk Aktionærforening, kan du handle til Bonus-kurtage i Nordnets prisliste, uanset hvor meget du handler. Det betyder f.eks. dansk aktiehandel til 0,075 %, minimum 29 kr.

Bemærk: For at vi kan registrere dig som DAF-medlem, skal du sende os en meddelelse, hvor du oplyser dit medlemsnummer hos DAF. Vi registrerer dig som medlem af DAF, og du vil derefter handle med den nye, lavere kurtage. (De tre første måneder handler du til intro-kurtage, det er derfor en fordel at vente med at skifte kurtage-klasse til efter tre måneder. )

Du kan læse mere om de fordele du får som medlem af Dansk Aktionærforening her

Mere om

Priser70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.