Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Værdipapirer

Gearede produkter

Derivathandel

Derivater er en betegnelse for finansielle instrumenter, hvis værdi er afledt af et underliggende aktiv, f.eks. aktier eller aktieindeks. De mest almindelige derivater kaldes optioner og futures.

Hos Nordnet kan du handle danske, svenske og norske derivater, og du kan både købe (indehave) og sælge (udstede) købs- og salgsoptioner (call- og putoptioner) på udvalgte aktier og aktieindeks.
Før du kan handle optioner og futures, skal du gennem Nordnet tegne en Derivataftale og være fortrolig med instrumenterne optioner og futures, samt hvordan handlen fungerer. Ønsker du at handle futures eller at kunne sælge (udstede) optioner, skal du samtidigt udfylde og indsende en Dispositions-/belåningsaftale. Det kan samtidigt anbefales at indsende en Shorthandelsaftale, da der ved udløb skal ske overdragelse af underliggende aktier. Læs mere om shorthandel under Kredit.

Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.