Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Valuta

Hvornår debiteres jeg rente

Du betaler rente hvis du har negativ saldo på en af dine valutakonti. Eventuel rente på din depotkonto debiteres altid den sidste bankdag i hver måned.
Rente på indestående saldo udbetales en gang om året - ved årsskiftet.

Hvordan undgår jeg at betale rente?

Hvis du vil undgå at betale renter, kan du tage følgende forholdsregler:

  • Hvis du sælger en aktie og vil have pengene fra salget udbetalt, skal du vente til valørdagen (2 dage efter handlen er gennemført). Du kan også få udbetalt pengene inden valørdagen, men så skal du betale rente af evt. negativ saldo på din konto.
  • Køber du aktier i udlandet med valutakonto, afregnes handelsbeløbet i lokal valuta på din valutakonto. Hvis du ikke veksler og dækker underskuddet på valutakontoen, skal du betale renter af den negative saldo. Vil du undgå det, anbefaler vi, at du veksler dagen efter handlen er gennemført og senest på valørdagen. Ved først at veksle dagen efter handlen gennemføres tager du højde for, at der i løbet af natten også trækkes kurtage på den relevante valutakonto.

Hvornår krediteres jeg rente?

Den rente du får på indlån udbetales en gang om året, ved årsskiftet.

Mere om

Valuta70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.