Spring til hovedindhold

BNP Paribas Sst Glb Lw Vol Eq Cl Cap 

BNP Paribas Sst Glb Lw Vol Eq Cl Cap

1 dag %-
Udvikling 1 år-
Årlige omkostninger
1,98%
Seneste NAV
106,43
Kursdato

Morningstar Rating

3 stars
Risiko
Bæredygtighed
Artikel 8
Valuta i EUR

BNP Paribas Sst Glb Lw Vol Eq Cl Cap 

BNP Paribas Sst Glb Lw Vol Eq Cl Cap

Seneste NAV
106,43
Kursdato
I dag %-
Udvikling 1 år-
Valuta i EUR
Årlige omkostninger
1,98%
Morningstar Rating
3 stars
Risiko
Bæredygtighed
Artikel 8

BNP Paribas Sst Glb Lw Vol Eq Cl Cap 

BNP Paribas Sst Glb Lw Vol Eq Cl Cap

Valuta i EUR
Seneste NAV
106,43
Kursdato
I dag %-
Udvikling 1 år-
Morningstar Rating
3 stars
Risiko
Bæredygtighed
Artikel 8
Årlige omkostninger
1,98%

Udvikling

Generel information

Risiko
Mellem: 5 ud af 7
Nøgletal
  • Årlig omkostning
    1,98%
  • Aktivklasse
    Aktie
  • Kategori
    Aktier - Globale Large Cap Blend
  • Basisvaluta
    EUR
  • Belåningsværdi
    85%
  • Faktaark
Sammendrag
This sub-fund increases the value of its assets over the medium term. The sub-fund seeks to increase the value of its assets over the medium term by investing in worldwide equities selected through a process aimed at reducing risk by selecting low volatility securities in the sub-fund. At all times, this sub-fund invests at least 75% of its assets in worldwide equities. The remaining portion, namely a maximum of 25% of its assets, may be invested in any other transferable securities, money market instruments, or cash, provided that the investments in debt securities of any kind do not exceed 15% of its assets and the investments in UCITS or UCIs do not exceed 10%.

Nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder

Shareville

Ingen nye indlæg, se mere på Shareville
Deltag i samtalen på Shareville
Tilslut dig et fællesskab med passionerede investorer.
Kommentarerne ovenfor kommer fra shareville.dk og er ikke blevet redigeret eller gennemgået af Nordnet. Det betyder ikke, at Nordnet giver investeringsrådgivning eller investeringsanbefalinger. Nordnet påtager sig ikke noget ansvar for kommentarerne.

Eksponering

Opdateret 30.4.2022
USA
39,33%
Canada
19,64%
Asien
10,71%
Japan
9,87%
Storbritannien
5,99%
United States of America2,08%
United States of America2,07%
Canada2,06%
United States of America2,06%
Bridgestone Corp
2,06%
United States of America2,06%
United States of America2,03%
Great Britain2,03%
United States of America2,02%
Canada2,02%

Fordeling

  • Aktier99,6%
  • Kort rente0,4%

Shareville

Ingen nye indlæg, se mere på Shareville
Deltag i samtalen på Shareville
Tilslut dig et fællesskab med passionerede investorer.
Kommentarerne ovenfor kommer fra shareville.dk og er ikke blevet redigeret eller gennemgået af Nordnet. Det betyder ikke, at Nordnet giver investeringsrådgivning eller investeringsanbefalinger. Nordnet påtager sig ikke noget ansvar for kommentarerne.

Nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder

Nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder

Detaljer

  • Morningstar Rating
    3 stars
  • Kategori
    Aktier - Globale Large Cap Blend
  • ISIN
    LU0823417810
  • Belåningsgrad
    85%
  • Handles i
    EUR
  • Handles
    Dagligt
  • Minimumsinvestering
    100 DKK
  • UCITS
    Ja
  • Startdato
    17.5.2013
  • Faktaark
  • Brochure
    -

Forvalter

  • Ansvarlig forvalter
    Laurent Lagarde
  • Forvaltet fond siden
    1.6.2018
  • Adresse
    10 rue Edward Steichen
  • Telefonnummer
    +352 2646 3017

Bæredygtighedsoplysninger

Opdateret 30.4.2022
Vi har ingen oplysninger om bæredygtighed tilgængelige.

Omkostninger

  • Årlige omkostninger1,98%
  • Hvoraf administrationsomkostning1,50%
  • Resultatbaseret omkostning-

Risiko og Volatilitetsværdi

Opdateret 30.4.2022
Glidende1 år3 år5 år
Alfa6,284-1,317-0,78
Beta0,8570,8520,86
80,09386,38887,788
Sharpe Ratio1,3260,660,689
Standardafvigelse10,2314,112,62