Nordnetskolen

Stäng

Lær mere om certifikater og mini futures

Nordnet Markets inviterer til et inspirationsaften med fokus på certifikater og mini futures, som eksklusivt kan handles kurtagefrit via Nordnets platform.

Certifikater og mini futures kan gøre din portefølje mere fleksibel og giver dig mulighed for at udnytte kortsigtede udsving i markedet. Du kan tjene penge på både stigende og faldende kurser samt opnå eksponering mod aktier, indeks eller råvarer.
Vi vil gennemgå de nye produkter, som handles på Nordnets platform, der inkluderer 2019 forskellige certifikater og mini futures.

Vi gennemgår de forskellige produkter og kommer ind på fordele og ulemper ved at handle med certifikater/ETN’er.

Præsentationen bliver suppleret med et knivskarpt og tidsaktuelt indlæg leveret af John Stihøj fra Aktieinfo, som blandt andet vil komme med nogle bud på interessante selskaber til porteføljen i 2018.

Aftenens program ser således ud:

 • 17:00-17:30
 • Let traktement og velkomst

 • 17:30-18:30
 • Præsentation af Nordnet Markets, hvor vi blandt andet vil gennemgå: Introduktion til certifikater og mini futures – hvad er forskellen? Sådan navigerer du rundt på Nordnet Markets-siden Eksempler på, hvordan du kan anvende produkterne.

 • 18:30-19:15
 • John Stihøj fra Aktieinfo giver et inspirerende indlæg omkring tidsaktuelle emner på aktiemarkedet og kigger på spændende investeringsmuligheder i 2018.

 • 19:15-19:30
 • Mulighed for at stille spørgsmål til Nordnet og Aktieinfo

  Tip en ven!
  Kursusinformation
  Kursusleder Nordnet, Aktieinfo Tid 17:00 - 19:30
  Pris Gratis Sted Comwell, Værkmestergade 2
  Forplejning Lettere forplejning Kontakt nordnetskolen@nordnet.dk
  Niveau Events
  Tilmeldelsesblanket
  Lær mere om certifikater og mini futures - Aarhus

  Nordnetkunde

  Send
  Afbryd
    Dato Niveau Kursus By Arrangør Tid
  Fallande sortering Ej sorterad Ej sorterad Ej sorterad Ej sorterad Ej sorterad
  Grundkurser Fortsættelseskurser Avancerede kurser

  Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.