Prisliste

Aktiedepot

Hos os er prisen ingen hemmelighed. Fra 29 kr. pr. handel, og du slipper helt for depotgebyrer, VP-gebyr og andre opfindsomme gebyrer.

De første 3 måneder som kunde får du provilkår, og samtidig betaler du kun 15 DKK i minimumskurtage ved nordisk aktiehandel.

  • 0 % i depotgebyr
  • 0 DKK i VP-gebyr
  • 0 DKK - medlemskab af Shareville
StandardUnder 20 handler om måneden Bonus20-39 handler om måneden ProMindst 40 handler om måneden Private BankingFor dig med mindst 2 mio. DKK
0,10 %min. 29 DKK0,075 %min. 29 DKK0,05 %min. 29 DKK0,05 %min. 29 DKK
Priserne gælder ved online handel med aktier, investeringsbeviser og ETN'er på Københavns Fondsbørs eller med danske aktier på børser tilknyttet Smart Order Routing via et aktiedepot. Se detaljerede prislister for udenlandsk handel og øvrige kontotyper ved at klikke på menuen ovenfor.
Den nuværende bannerkampagne

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og Central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.