Spring til hovedindhold

Afsnit 34 af #Investeringspodcasten – SAS til halv eller dobbelt pris?

I afsnit 34 af #Investeringspodcasten kommer Hansen og Larsen både omkring Trumps udmelding om at sætte stimulipakker på hold til efter valget og markedernes samt investorernes reaktion på dette tirsdag aften.

Få også en dybdegående gennemgang af den igangværende kapitaludvidelse i SAS, som år til dato næsten har fået halveret sin aktiekurs. Hansen og Larsen gennemgår casen, tilførslen af nye aktier og handel med tegningsretter. Det store spørgsmål er, hvorvidtman tror, at aktiekursen er mere eller mindre værd end de 2 kroner, som aktien handles i nu.

Herudover tager Hansen og Larsen temperaturen på LPG, der de seneste måneder har fået lidt af et rebound, Især i asien er LPG stort og noget som mange mennesker er afhængige af til madlavning og opvarmning af huse – men hvad venter forude?

Indeksering:
00:00 – 07:22 Trump, covid-19 og stimulipakker
07:22 – 18:58 SAS og kapitaludvidelse
18:58 – 25:49 Rebound til LPG

Se med på vores YouTube eller find podcasten på Spotify, iTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-10-09 10:23

Tak for god input til SAS .. nu forstod jeg det .. i fik mig overbevist om at det nok ikke er en god idé at købe tegningsretterne