Spring til hovedindhold

Kommende events

Tidligere events

Torsten_Bech_Maj

Fokus: Hvad er en ETF, og hvad er mulighederne?

Dato og tid: 24. juni 19:30

MARKEDSFØRING.

OBS. Grundet landskamp er eventet rykket frem til mandag d. 24. juni. Du kan altid se optagelsen igen på et senere tidspunkt, når det passer dig.

Interessen for ETF’er blandt private investorer er stigende. ETF’er er blevet populære, fordi de er billige og giver stor eksponering til de globale aktiemarkeder. Det har også været medvirkende til, at vi er blevet præsenteret for mere raffinerede ETF’er de seneste år, der giver mulighed for at eksponere sig mod specialiserede temaer, som er oppe i tiden. Det bliver eksemplificeret ved temaerne AI og forsvar.

Men hvad er en ETF, hvordan er den anderledes end investeringsforeninger, og hvordan er tendenserne lige nu? Det taler vi med Torsten Bech fra Maj Invest om.

På webinaret gennemgår vi:

Vi afslutter webinaret med at svare på spørgsmål.

Jonas_og_Kat

Sådan kommer du i gang på platformen

Dato og tid: 19. juni 19:30

Vil du gerne i gang med at investere, men har du lidt svært ved at overskue, hvor du skal begynde? Eller måske har du oprettet en månedsopsparing, men er i tvivl om, hvor du kan finde den, og hvordan du tager næste skridt. Så er det her webinar for dig.Du vil lære:

Vi slutter af med at svare på spørgsmål. Du får mest ud af det, hvis du allerede er oprettet som kunde og har downloadet vores app.Helle Snedker fra Formuepleje

Skat på investering: Kapitalindkomst

Dato og tid: 11. juni 19:30

MARKEDSFØRING.

Der er meget at forholde sig til, når det gælder skat og investering. Derfor stiller vi i dette webinar skarpt på investeringer, der beskattes som kapitalindkomst i selskab med økonomisk ekspert Helle Snedker fra Formuepleje.

For hvornår er det, at dit afkast beskattes som kapitalindkomst? Og hvordan har du mulighed for at udnytte det til at optimere din økonomi, fx hvis du har gæld, eller hvis du investerer for dit barn?

På webinaret gennemgår vi:

Vi afslutter webinaret med at svare på spørgsmål.

Jonas_og_Kat

Sådan kommer du i gang på platformen

Dato og tid: 25. april 19:30

Vil du gerne i gang med at investere, men har du lidt svært ved at overskue, hvor du skal begynde? Eller måske har du oprettet en månedsopsparing, men er i tvivl om, hvor du kan finde den, og hvordan du tager næste skridt. Så er det her webinar for dig.

Du vil lære:

Vi slutter af med at svare på spørgsmål. Se eller gense webinaret afholdt den 25. april her (du får mest ud af det, hvis du allerede er oprettet som kunde og har downloadet vores app):


Aquaporin_picture

Danske Aquaporin udbyder nye aktier: Invester i fremtidens rene vand

Dato og tid: 10. april 14:00

MARKEDSFØRING. Mød Aquaporins CEO, Matt Boczkowski, og CFO, Klaus Juhl Wulff, når de deltager i Nordnet Live og fortæller om aktieudvidelsen. Se eller gense webinaret her, der blev afholdt den 10. april.


Det danske selskab Aquaporin A/S udvikler og kommercialiserer løsninger, der globalt skal sikre rent vand til både forbrugere, industri og sågar i rummet. Med den patenterede Aquaporin Inside®-teknologi kan man filtrere drikkevand, men man kan også optimere og effektivisere vandfiltrering på tværs af industrier.

Aquaporins løsninger er baseret på naturens egen teknologi, der er udviklet gennem milliarder af år. Det gør, at Aquaporins løsninger bruges verden over, blandt andet med AquaShield, som sælger vandfiltreringsløsninger i Kina, i pilotprojekter hos vandmyndighederne i Singapore og hos E. & J. Gallo Winery i Californien, samt via samarbejde med spanske Aqualia, som servicerer millioner af borgere verden over.

Med udbuddet af nye aktier ønsker Aquaporin at sikre finansiering til primært den løbende drift og nuværende kostbase med et mål om at opnå profitabilitet på kvartalsvis basis i løbet af de næste to til tre år, baseret på selskabets nuværende forretningsplan. Derudover påtænker Aquaporin at anvende en mindre del af provenuet til at tilbagebetale beløb udstående under selskabets kortfristede gældsfaciliteter.


Helle Snedker fra Formuepleje

Skat og investering: Få svar på dine spørgsmål

Dato og tid: 4. december 18:00

Se eller gense webinaret i samarbejde med Helle Snedker fra Formuepleje.


Derfor afholder vi nu webinar med økonomisk ekspert Helle Snedker fra Formuepleje. Her vil vi gennemgå de vigtigste huskeregler, når det drejer sig om skat og investering, og der vil også være god mulighed for at stille spørgsmål.

Typisk er skat og investering særligt aktuelt i december, når året – og dermed fristen for at få noget ændret i din årsopgørelse – er tæt på sin afslutning.

På webinaret vil vi gennemgå følgende:

Vi afslutter webinaret med at svare på spørgsmål.

Webinaret blev afholdt den 4. december 2023.
Webinar om pension hos Nordnet

Pension hos Nordnet: Guide og gennemgang

Dato og tid: 27. november 18:00

Se eller gense webinaret om pensionstyper, og hvordan du kan flytte din pension.


Vi er mest kendt for at være en investeringsplatform. Men alle de fordele, du kender fra investering af dine frie midler, kan du også få til din pension. På under 30 minutter gennemgår vi de forskellige pensionstyper, hvilke du kan flytte til Nordnet, og hvad du skal gøre og være opmærksom på, når du vil flytte din pension.

Det koster ikke noget at tage et pensionstjek, og du kan potentielt ende med at få flere penge til dig selv.

På webinaret vil vi gennemgå følgende:

Vi slutter webinaret af med at svare på spørgsmål.

Webinaret blev afholdt den 27. november 2023.